3G na Tomato ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

3G na Tomato ?

04.05.2012 | 18:45
Prije par dana sam zamjenio tele2 za tomato (brutalna tarifa). Na tele2 sam zavisno od lokacije imao E/3G Medjutim od kako sam presao na tomato nisam nikako primjetio da se na displayu pojavio znak da sam na 3G. Kakva su vasa iskustva sa 3G ako netko ima tomato.
Zvao sam dva puta sluzbu za korisnike ali nakon pola sata cekanja da se netko javi odustao sam oba puta.
Tema zaključana.
05.05.2012 | 00:05
Ovisno o pokrivenosti, gradovi imaju 3g, ima i u nekim selima.... Tomato koristi vip-ovu mrezu i isto je kao i na vip-u, premda si na tele2 imao 3g pretpostavljam da zivis u gradu...
Tema zaključana.
05.05.2012 | 07:14
Vip ima dobru pokrivenost 3G mrežom.
Odi na Settings --> General --> Network --> Enable 3G

Sorry, pretpostavio sam da imaš iPhone!?
Tema zaključana.
05.05.2012 | 13:37
Zdravac kaže:
Vip ima dobru pokrivenost 3G mrežom.
Odi na Settings --> General --> Network --> Enable 3G

Sorry, pretpostavio sam da imaš iPhone!?

) btw, sve je ok, ok su i postavke i sve je ukljuceno kako treba, i radi kako treba. Medjutim na samoj lokaciji kuce nema 3G signala, no dobro to je ionako nevazno ali sam se u prvi mah preplasio.
Kada se malo maknem (valjda je neka prepreka u pitanju pa je signal 3G zaklonjen)brzina je fantasticna jer na tele2 to nije ni blizu bila ta brzina.
Tema zaključana.
05.05.2012 | 13:49
Zar Tele2 ne koristi od T-Mobile-a infrastrukturu, osim tamo gdje navodno ima svoje bazne stanice?
Prije bi se moglo uspoređivati T-Mobile i Tele2.
Tema zaključana.
05.05.2012 | 13:56
Tele2 koristi t-mobile odasiljace tamo gdje oni nemaju svoje, znaci tele2 pokriva samo gradove, jako malo sela je pokriveno, kada su korisnici na t-mobile signalu internet im se naplacuje po posebnim cijenama..... (skupo i ne ulazi u podatkovni paket taj promet)
Mislim da je tele2 davno bio na vip-u.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava