Wi-fi signal slabi...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Wi-fi signal slabi...

08.05.2012 | 22:50
nakon prelaska s t-mobile, na bonbon.
Ništa nisam dirao osim naravno promjene sim kartice. Od jučer sam prebačen na novu mrežu, ali kako sam bio u gužvi nisam se zagledao oko ovog problema.
No danas primječujem i to osjeto pad wi-fi signala.
Da li može imati utjecaj nova SIM kartica, ( moram napomenuti da isto tako kada sam kupio ovaj Iphone (prije dvije godine) isto je stvarao probleme zbog sim kartice ( mobitel nije hvatao wi-fi signal dok je bila SIM kartica unutra, i teško je radio) kada izvadim karticu mobitel živne i vrati se wi-fi signal.
Šta mislite, ima li to veze s tim?
Mob je 3GS
Tema zaključana.
09.05.2012 | 00:38
Cim sam vidio temu znao sam da se radi o 3gs-u, vidio sam nedavno temu u kojoj su pisali svi problemi koje sam ja imao, tj vidio sam vise tema o 3gs-u i wi-fi,
Ja sam isto imao problema s tim i tako je i ostalo,
Sve mi smrdi na to da je to neka serijska greska,
I to sa karticom ti nema veze, i da ti odma otezam greska je na maticnoj ploci a ne na konektoru od antene kao sto sam ja mislio.... :/
Tema zaključana.
09.05.2012 | 01:51
@Dbuknaa- meni je wi-fi signal radio u ove dvije godine bez ikakve greške, ovo je se možda desilo sasvim slučajno ( bez i da sam mijenjao operatera)
Tko zna, ništa vidit ću u servis šta kažu
Tema zaključana.
09.05.2012 | 11:00
i meni je isto radio gotovo 2 godine, 16 gb kupljen u t-mobile....
Tema zaključana.
14.05.2012 | 20:25
I meni prije cca 15 dana je iphone 3gs počeo gubiti wi-fi signal, odjednom, prije više od mjesec dana sam promijenio operatera, jednostavno moram biti pored rutera da dobijem signal, ali i to što dobijem je jako loše, probao sam s vađenjem kartice i mijenjanja softwera, ali nema pomaka
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava