kalendar problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kalendar problem

09.05.2012 | 22:48
imam ip4s 16gb 5.1.1

kada otvorim kalendar da upišem neki zadatak ili sl, držim prst 2 sec na datumu i izbaci mi add event, okrenem mob u landscape mode stisnem cancel, otvori mi se potpuno bijeli ekran, povučem prstom po njemu i otvori se kako bi i trebao izgledati dnevni raspored po satima i kada ga vratim sa landscapea u normalno on izadje momentalno iz aplikacije, to mi je radio i na 5.0.1 pa sam pričekao update da to riješi ali ništa. Probao sam na još jednom iphone-u i ista stvar.

Probajte na svojim uređajima da vidimo jel imamo svi isti problem sa novijim softwerima ili je nešto drugo u pitanju i nadajmo se rješenje tog pitanja . U principu koristim dosta kalendar pa me iritira spoznaja da mi ne radi kako treba:unsure:

Hvala unaprijed
Tema zaključana.
09.05.2012 | 23:06
iP4 16GB 5.1.1 sve radi ok, na žalost ne mogu pomoći.
Tema zaključana.
10.05.2012 | 04:48
iPhone 4S sa iOS 5.1 i kad napravim kako si ti napisao dogodi mi se potpuno ista stvar. S obzirom da se može ponoviti očito je da se radi o bugu u Kalendar aplikaciji.

Dakle, rješenje problema je da Apple ispravi taj bug u nekoj od slijedećih nadogradnji. Oćeš im taj bug ti prijaviti ili da to ja napravim?

EDIT
Kad odustaneš od upisa i pojavi ti se bijeli ekran, nemoj povlačiti prst da se pojavi tabela po satima, već vrati iPhone u portret položaj i onda će se pojaviti mjesečni prikaz i neće se aplikacija zatvoriti. Definitivno BUG.
Tema zaključana.
10.05.2012 | 08:21
Hvala na brzim odgovorima.

Sank molim te ako ti nije problem ti prijavi bug jer nisam to jos nikada radio pa da ne zeznem nesto.
Ovo sto si stavio u editu sam takodjer prije isprobao;)
Tema zaključana.
10.05.2012 | 08:55
Kad tapnem na datum i okrenem u landscape mode, držim prst na satu za koji hoću novi event, spremim i okrenem u portretni mode i sve ok, aplikacija se ne gasi. Točno kako kaže Sank u EDIT-u. 4S, 5.1.1
Tema zaključana.
10.05.2012 | 16:32
iPhone 4, IOS 5.1, sve se desava tocno kako si opisao.
Tema zaključana.
10.05.2012 | 17:35
Ista stvar na iPhone 4 iOS 5.1
Tema zaključana.
10.05.2012 | 18:11
Hvala decki, eto sada znamo sto je i kada Sank javi velikim sefovima cekamo update;)

Hvala jos jednom
Tema zaključana.
13.05.2012 | 18:31
Meni su misteriozno nestali zadaci koje sam pred par mjeseci upisao u kalendar na iPhonu.. onda sam ih upisivao unazad.. i nije prihvaćalo (to čak ima i smisla) ali neznam di su mi prije kreirani zadaci nestali.. ?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava