Iphone se dosta grije...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone se dosta grije...

26.06.2012 | 00:35
U zadnje vrijeme moj ip 3GS (star oko pol godine) se počeo nešto dosta grijati kada bi igrao igrice (npr. where's my water) ili pri korištenju app (kao npr. facebook il neš sl.)
iOS 5,1,1 na njemu

Što bi na to moglo utjecat?
Tema zaključana.
26.06.2012 | 01:17
Stiglo je toplije vrijeme pa se i cipovi unutar kucista brze zagriju.
Tema zaključana.
26.06.2012 | 13:17
To sam si i mislio ali nisam bio siguran toliko u svoje mišljenje
Tema zaključana.
28.06.2012 | 18:27
i moj iphone 4 se očajno ugrije kada radim nešto na njemu, ovo mi je 2. iphone 4, prvi se nije nikad grijao, ali ovaj stalno.

najviše se ugrije na strani di je matična i oko kamere, a onaj metalni okvir na toj strani postane neugodan na dodir.

jeli još neko ima takvih problema i jeli to uopće neki problem?
Tema zaključana.
28.06.2012 | 19:00
To nije uobicajena stvar tj normalno je da se malo grije prilikom upotrebe ali nije normalno da se ugrije da je neugodno koristiti aparat.U vecini slucajeva se problem moze srediti sa restore-om
Tema zaključana.
28.06.2012 | 19:31
dankec kaže:

najviše se ugrije na strani di je matična i oko kamere, a onaj metalni okvir na toj strani postane neugodan na dodir.

jeli još neko ima takvih problema i jeli to uopće neki problem?

Moj IP4s se tako neugodno ugrije kad uključim "location services", a također i ako kamera radi dulje od minute.
Tema zaključana.
28.06.2012 | 20:07
saint kaže:
To nije uobicajena stvar tj normalno je da se malo grije prilikom upotrebe ali nije normalno da se ugrije da je neugodno koristiti aparat.U vecini slucajeva se problem moze srediti sa restore-om

napravio sam par puta restore(set as new), nije jailbreakan, problem je još tu...

martyn kaže:
Moj IP4s se tako neugodno ugrije kad uključim "location services", a također i ako kamera radi dulje od minute.

ne koristim location services, a za kameru znam, ona mi se i prije grijala nakon dužeg korištenja.

ček se nekad iz njega osjeti onaj miris kao da se rastapa ljepilo ili plastika
Tema zaključana.
29.06.2012 | 12:20
Meni se 4S logano ugrije kad koristim 3G mrežu. Za kameru ne znam jer je nisam koristio tako dugo.
Tema zaključana.
29.06.2012 | 23:27
Meni se jako ugrije(4S) kad igram neku igricu i to jako brzo. Kroz 7-8minuta je vec podosta zagrijan. Nekad se toliko zagrije da ga jedva držim u ruci,pa moram stavit neki deblji case....
Tema zaključana.
12.07.2012 | 20:29
Vice kaže:
Meni se jako ugrije(4S) kad igram neku igricu i to jako brzo. Kroz 7-8minuta je vec podosta zagrijan. Nekad se toliko zagrije da ga jedva držim u ruci,pa moram stavit neki deblji case....

pa to je normalno ako igraš igrice … procesor radi punom parom.nit če možda na i5 bolje (quar-core )
Tema zaključana.
12.07.2012 | 22:31
Nije normalno da se grije u toj mjeri da se ne moze drzati u ruci
Tema zaključana.
13.07.2012 | 00:04
Angry Bird dosta zagriju telefon (4G)
Tema zaključana.
13.07.2012 | 03:10
saint kaže:
Nije normalno da se grije u toj mjeri da se ne moze drzati u ruci

onda servis…
Tema zaključana.
13.07.2012 | 11:15
Ima još jedno jako dobro rješenje koje sam upravo izumio!
Imate svi vode i frižider, napravite male kockice leda, i dok držite iphone i igrate igrice il što bilo da se grije, stavite jednu u ruku i držite iza iphonea i problem riješen, kad se potroši uzmete novu, lako i brzo se prave

Šalu na stranu, izbjegavajte sunce s uređajem, u hladovini je čist ok, i manje igrica samo i eto, meni pomaže donekle
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava