Polovni iPhone - slaba ponuda?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Polovni iPhone - slaba ponuda?

• dpasaric
  • Posjetitelj
01.07.2012 | 21:26
Desetak dana pratim oglase na Jabučnjaku, ali nema niti jednog jedinog iPhonea na prodaju! Gdje je kvaka? Čeka se petica, pa sada nitko još ne prodaje?

U biti tražim bilo kakav jeftiniji model, samo da je potpuno ispravan. Može čak i 2G ako je cijena razumna. Mora biti na VIP-u ili sa softverom koji dopušta unlock.

U VIP-u nude 3GS od 8 GB za 649 kn što je ok cijena za nov uređaj tehnološki star dvije generacije, ali uvjetuju prelazak na skupu pretplatu (55 kn mjesečno prvu godinu i onda 110 kn cijelu drugu godinu), a to je debelo previše za moje potrebe, tako da bih rado ostao na prepaidu.

Savjeti?
Tema zaključana.
01.07.2012 | 23:52
Pa potrazi na njuskalu.... Osobno preuzimanje, nikakvo slanje postom
Ali meni to i dalje nije bas sigurno :/
Koliko ja znam 6 mj. Je popust ako prelazis s bona na pretplatu, 12. mj. je ako preneses drugi broj u vip.. Nekako mi se ta tarifa ne isplati nikako, ne znam kako je s tobom.
Tema zaključana.
02.07.2012 | 00:40
Imas na njuskaku 3G po 700 kn, 3 GS po 1500 itd..
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
02.07.2012 | 02:57
Gledao sam oglase na Njuškalu u Rijeci, pa i nije neki izbor, a ove "šaljem poštom" u startu diskvalificiram. Poslao sam par upita, ali kada pitam imaju li račun i uredan IMEI broj, onda obično komunikacija prestane. Dobro zar je moguće da su to sve pokradeni uređaji po oglasima? Zašto bi nekome bio bed pokazati račun?
Tema zaključana.
02.07.2012 | 09:26
ja sam kupio sve iphone preko njuškala, osim prvog modela. Isto tako sam svoje prodao tamo. Nikada nije bilo problema niti se meni ikada netko javljao nakon prodaje. Jednog sam kupio i poštom. Vjerojatno tamo ima svega, ali i poštenih i normalnih ljudi. Ja sam uvijek kupovao zapakirane s računom i garancijom. Jedan se i pokvario nakon 10 mjeseci i uredno sam dobio novi kod VIPa...
Tema zaključana.
02.07.2012 | 15:37
I ja imam dobrih iskustva s njuskalom, kupio sam 4S nov zapakiran i slao je postom i sve 5, isto tako sam kupio i Samsung Galaxy Fit, slan je postom i sve super, uvijek kad kupujem nesto sto se salje postom gledam da prodavac ima vise oglasa na njuskalu i nazovem da pitam detalje..
Tema zaključana.
02.07.2012 | 17:03
Ja sam prije par mjeseci također kupio jedan iPhone 4 preko Njuškala. Sve je bilo kako je i navedeno u oglasu, a slanje (iz ZG) i plaćanje pouzećem je izvršeno preko HP. Moram priznati da mi nije bilo svejedno izbrojiti poštaru 2000 kn, ne znajući što je unutra (mogao je biti i krumpir), no dobro sam prošao. Dobio sam iPhone s kutijom, računom, svom opremom, čak i naljepnicama...

Nikakvih trikova ni podvala. Eto, valjda sam imao sreće poslovati s OK ljudima, no ne znam bi lih to ponovio

Inače: (back to stolen iPhone), i u Rovinju je prije par mjeseci nestao jedan 3GS. Našli su ga nakon 60 dana preko IMEI-a u Puli i pozvali čovjeka da ga preuzme nazad. Bio je par puta preprodavan, no nađoše ga!
Tema zaključana.
03.07.2012 | 11:58
Ja sam isto uzimao ip 4 preko njuskla ali na drugaciji nacin, nazvao prodavaca , pito detalje dogovorili se oko cijene , i ja na taksi i kod njega doma (osijek), lijepo popricali ja lovu on mob dobio racun garanciju i sve ok evo vec preko godinu dana proslo, i da jos usput sam si upisao broj tablica auta i motora, jel za svaki slucaj !
Istina da uvijek ima postenih ljudi i pravednih, ali dovoljno je jednom naletiti na krivog i ode par tisuca kuna u vjetar!
Zato najbolje ako je moguce prodavanje u 4 oka.... i tada se vidi sta se kupuje...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava