lociranje iphone-a!!!!!
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

lociranje iphone-a!!!!!

18.07.2012 | 16:04
znaci imam jedno pitanje.. dali kad bi ja promjenio softweare u noviji ili stariji dali bi mi mogli locirati iphone u slucaju da mi ga netko ukrade ili izgubim...
Tema zaključana.
18.07.2012 | 16:18
josip1993 kaže:
znaci imam jedno pitanje.. dali kad bi ja promjenio softweare u noviji ili stariji dali bi mi mogli locirati iphone u slucaju da mi ga netko ukrade ili izgubim...

Mogo bi locirati iPhone no morao bi na njemu uvijek imati tu opciju ukljucenu..
Tema zaključana.
18.07.2012 | 17:02
Samo preko policije i tvog IMEI broja na iPhone-u
Tema zaključana.
18.07.2012 | 17:02
find my iphone… ON i u icloudu trebaš dat find my ipone na ON… tako ga možeš locirat.
Tema zaključana.
18.07.2012 | 17:08
S tim da kad ukljucis opciju Find my iPhone intenet na iPhone-u ti mora stalno biti ukljucen kako bi ga na taj nacin mogao naci ukoliko ga izgubis ili bude ukraden..
Tema zaključana.
18.07.2012 | 17:21
naštimaš u remoteu kad ga locira ti pošalje mail…
Tema zaključana.
19.07.2012 | 01:02
e sad mi je bed frendica mi ja 4s koristila 2 tjedna i izgubila ga je u taxiju ili joj ga je netko ukrao jos nezna. prijavila je policiji sve je dala sta im treba da ga kao nađu al nisu evo proslo je 4 mjeseca jos nista tak da nevjerujem bas da je moguce nesto.. jer mozda je taj koji je ukrao/nasao mobitel promjenio softweare
Tema zaključana.
19.07.2012 | 09:31
josip1993 kaže:
e sad mi je bed frendica mi ja 4s koristila 2 tjedna i izgubila ga je u taxiju ili joj ga je netko ukrao jos nezna. prijavila je policiji sve je dala sta im treba da ga kao nađu al nisu evo proslo je 4 mjeseca jos nista tak da nevjerujem bas da je moguce nesto.. jer mozda je taj koji je ukrao/nasao mobitel promjenio softweare

Ako nije imala uključenu Find my iPhone opciju može ga naći policija jedino putem IMEI broja tog iPhone-a , ali da ga policija tako nađe taj iPhone mora biti uključen tako da se može desiti da onaj koji ga je ukrao da ga drži isključenim i čeka da ga nekom proda jer čim se mobitel ukljuci policija bi trebala intervenirati i oduzeti mobitel no IMEI broj se moze i promjeniti ali to je malo vjerovatno..Tako da bi trebala pokusati koji put nazvati policiju da vidi ima li šta novo..
Tema zaključana.
19.07.2012 | 15:45
Preko IMEI-a bi se mobitel svakako trebao pronaći. Problem je jedino taj ako se mobitel proda izvan HR te se koristi operater koji nije naš.
Prijatelju je prije cca godinu dana pronađen galaxy S isto preko IMEI-a kada je jadan naivan kupac kupio taj ukraden uređaj i ubacio sim karticu.
Tema zaključana.
19.07.2012 | 17:38
Preko find my iPhone je problem samo u tome ako se napravi restore na oom iPhonu onda se nemože ništa spašavat…
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava