App store- problem sa prijavom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

App store- problem sa prijavom

22.07.2012 | 11:20
Molim za pomoč ukoliko tko zna rješenje problema. Imam veoma star miniMac i ne mogu instalirati novi iTunes. Zato sam kod prijatelja na njegovom računalu napravio aktivaciju za moj iPhone. Sada (prošlo je par mjeseci) pokušavam koristiti app Store i ne mogu jer mi svaki put javi da nije u redu mail ili geslo. Ako probam otvoriti novi račun dobijem mail na službeno računalo mada upišem mail, kojeg koristim na mobitelu. Probao sam obadvije mogučnosti za ponovnu prijavu (novi račun) ali ne ide. Ne znam u čemu je problem. Ili sam zaboravio pasvord od prve prijave u iTunes ili je drugdje problem? Zna li tko, kako sve uraditi nanovo? Stariji sam čovjek i teže se snalazim kod ovakvih problema, pa bih molio za što jedostavnije praktične upute. Hvala za svako korisno rješenje!
Tema zaključana.
22.07.2012 | 13:43
A prvo reci koji iphone imaš i koji iOS na njemu da donekle možda olakšaš nekom ko ti zna pomoć oko toga
A možeš i probati da zatražiš resetiranje šifre od tog prvog računa pa probaš opet uć, napraviti restore na iphoneu... itd.
Sačekaj malo da neko od pametnijih odgovori to su tek osnovni prijedlozi što se da ponudit
Tema zaključana.
22.07.2012 | 16:58
iPhone4, model: MC603SN; verzija: 4.3.3.(8J2). To je sve što mogu naći o aparatu.
Tema zaključana.
23.07.2012 | 19:40
Mislim da bi trebao moći koristiti s iPhone ali s starog Maca ne mozes jer je potrebno više memorije za nadogradnju novog iTunesa.
Pokušaj kod prijatelja otvoriti itunes, vjerujem da bi trebao raditi.
Što se tiče Itunesa na iPhone
Treba zapamtit sve passworde koje imaš (ako imaš više njih) te se logirati s onim koji najčešće koristiš.
Na iphone če radit iTues al neće na starom macu zbog gore spomenutih stvari koje sam rekao (takav problem mi je imala i prijateljica)
Pozdrav
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava