iphone restore
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone restore

05.08.2012 | 13:32
posto me iphone uzasno zivcia i uvijek nesto moram skidat i ubacivat da ga resetiram i pokrenem opet,trazim nekog ko bi to napravio za mene,posaljem mu iphone i da mi to sredi i posalje mi ga nazad. ako ima koja dobra dusa nek mi se javi na mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

iphone 3 16 gb
4.2.1.

druge podatke neznam,hvala
Tema zaključana.
05.08.2012 | 15:39
Jesi ga jailbreak-a?
Tema zaključana.
05.08.2012 | 20:54
neznam ne kuzim se u te stvari
Tema zaključana.
05.08.2012 | 21:08
Igleda se ne kužiš, nisi baš ni jasno objasnio šta hoćeš, tako da će te teško ko razumjeti.

Ili malo prouči na netu kako se šta radi, ili pitaj nekoga koga poznaješ a ko se razumije u iPhone ili koristi isti... ako ti ne odgovara prebacivanje preko i Tunes-a i neka ograničenja iOS-a, prodaj ga i kupi nešto drugo.

I nećeš vjerovati, ''ne znam'' se piše odvojeno.
Tema zaključana.
05.08.2012 | 22:34
Ne znam ili neznam se piše i skupa i razdvojeno jer naravno mi smo u hrv i imamo 4-5-6 nez ni ja kolko službeni riječnika ili rječnika što je u kojem već točno za napisati pa je sve ispravno

A u vezi prvog posta, da, objasni malo detaljnije, saznaj, ima na jednom mjestu odgovora koje ni neznaš da postoje
Probaj: www.google.hr/
Use it!
Tema zaključana.
06.08.2012 | 01:18
Pa valjda se i na hrvatskom piše odvojeno...

Ne mogu zamisliti da bi bilo zajedno po bilo kojem riječniku. Ali to je sad nebitno...
Tema zaključana.
06.08.2012 | 17:59
Malo još oftopica al mora se:
Vjerovao ili ne, imaš svašta, bolje da neznaš
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava