PROBLEMATIKUS SA AJFONČETOM!!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

PROBLEMATIKUS SA AJFONČETOM!!!!

07.08.2012 | 17:03
Nedavno sam prvi put kupio u t coma iphone 3gs. Danas sam napravio software restore i pri aktivaciji sam stavio karticu i piše mi nema usluge a na aktivaciji da se iPhone ne može aktivirati... Molim vas za pomoć! Svaki savjet je dobrodošao
Tema zaključana.
07.08.2012 | 17:36
Kartica je naravno od T-Coma?
Tema zaključana.
07.08.2012 | 18:27
točno
Tema zaključana.
07.08.2012 | 18:40
Sa karticom ot T-Coma u iPhončetu, restartaj ga, a zatim ponovo spoji na iTunes koji su pokrenuti na računalu spojenom na internet i trebao bi se aktivirati.
Tema zaključana.
08.08.2012 | 15:49
Sank kaže:
Sa karticom ot T-Coma u iPhončetu, restartaj ga, a zatim ponovo spoji na iTunes koji su pokrenuti na računalu spojenom na internet i trebao bi se aktivirati.

Kako cu ga resetirati ako ga jos nisam mogao aktivirati?
Tema zaključana.
08.08.2012 | 17:26
Sad bih ti napisao da ga resetiraš čekićem, ali naravno to bi bila šala. Pa pogasiš ga i nazad upališ. Zatim kad je T-Com SIM kartica unutra prođeš kroz osnovne postavke, spojiš ga na WiFi i nakon toga će se aktivirati i bez iTunesa. To naravno vrijedi za iOS 5.0 ili viši. Ili ga pak nakon paljenja sa SIM karticom unutra spojiš na iTunes kako sam prije naveo i tako aktiviraš.

Oprosti, ali alias ti je "maher za ajfonče" pa pomislih da je natuknica dovoljna
Tema zaključana.
08.08.2012 | 18:09
Koliko znam, svaku novu sim karricu treba aktivirati ili sam u krivu?
Tema zaključana.
09.08.2012 | 14:37
sve sam to probao ali nece danas sam kupio phonebook karticu i uspio sam ga aktivirati
Tema zaključana.
12.08.2012 | 23:38
Otiđi u t-centar i nek ti dadu novu karticu, prebace ti sve br na tu karticu i to je to
Meni isto nije tio nać signal nikako niti je kartica šljakala dok je nisam zamijenio
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava