iGotYa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iGotYa

27.08.2012 | 22:41
Preporucam ovaj jailbreak tweak svakome.

www.cultofmac.com/93562/igotya-see-who-s...one-jailbreak-tweak/

Moze se namjestit da ako je iPhone ukraden i kradljivac proba kod jednom ili dvaputa, prednja kamera ga slika i snimi njegovu lokaciju. Potom salje na vas mail koji ste odredili u tweaku. I sve to bez da kradljivac zna da se to desilo

Najbolje od svega, telefon je nemogu iskljucit sa lockscreena. Jedino ga se moze iskljucit kad se otkljuca telefon

Neki dan sam na MacRumorsu vidio slucaj covjeka kojem je ukraden telefon i iGotYa je slikao lopova, poslao mu na mail.

U svakom slucaju pomogne policiji (ali i vama) da znate kog trazit ako vam ukradu iPhone.

Naravno, radi samo na novijim telefonima 4 i 4s jer oni jedini imaju prednju kameru.
Tema zaključana.
28.08.2012 | 02:57
eh da je bar u App Store-u. Odmah bi je kupio...
Tema zaključana.
28.08.2012 | 03:52
Samo zbog ovoga meni vrijedi jailbreak. Apple bi zaista trebao nesto ovakvo inkorporirat. Vise bi mi koristila prednja kamera za ovo nego za FaceTime ili fotke.
Tema zaključana.
28.08.2012 | 12:00
Ustvari, vrlo zgodan program, ima jos jedan na tu foru, momentalno se nemogu sjetiti ali radi fenomenalno, na mail posalje sliku onog koji pokusava uci u mob i posalje i koordinate gdje se trenutno nalazi. Vrlo korisni
Tema zaključana.
28.08.2012 | 13:27
Super app, kupio, hvala za preporuku.
Tema zaključana.
28.08.2012 | 13:39
Najvjerojatnije se kosi s onim da se emergency call može ostvariti bez pinova i takvih gluposti, što u ovom slučaju nije, pa Apple ne dozvoljava objavu na slušbenom dučanu.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava