Servisirani Apple uređaji
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Servisirani Apple uređaji

30.08.2012 | 10:40
pozdrav svima,
molim sve iskusne da mi pomognu.
Naime poslan je iPhone s na servis jer mu ne radi mikrofon i sad su mi odobrili novoga. Taj novi je stigao u mojoj kutiji samo s novim nalijepljenim folijama i potrebno ga je pokrenuti preko itunesa.
Moje pitanje glasi,kako ja uistinu mogu provjeriti da je to novi aparat a ne nečiji prepravljen pa meni uvaljen.
Unaprijed hvala
Tema zaključana.
30.08.2012 | 11:28
to su prepravljeni telefoni,cim ti nije dosao u originalnoj kutiji. ima li malu naljepnicu sa strane?
Tema zaključana.
30.08.2012 | 12:20
Ukoliko nisi dobio netaknutu PVC foliju na originalnoj kutiji (sealed box), vrlo vjerojatno se radi o refurbished uredjaju.

To znaci da nije nov nekoristen, ali je svejedno pregledan i 100% ispravan. Naravno i dalje imas jamstvo i sve ostalo sto ide, kao uz nov uredjaj.

Ja ne vidim zasto ti to predstavlja problem, ako sve radi kako treba...

Imas fetish na ambalazu?
Tema zaključana.
30.08.2012 | 12:21
scarface32:

Kako se to "prepravljaju" iPhone telefoni?
Tema zaključana.
30.08.2012 | 12:47
Ja sam citirao njegovo pitanje. I tako mu i odgovorio. A on zna na sta je mislio pod prepravljan
Tema zaključana.
30.08.2012 | 16:20
Previse komplikujete,izvadi sim traj i ovdje upisi : selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do odmah ces znati da li je aktiviran tj nov.
Tema zaključana.
31.08.2012 | 10:10
Hvala vam puno puno .... Hvala saint...
Uređaj sam dobila kao da je sad izvađen iz originalne kutije,itunes aktivacija sve ispočetka... nema nikakvu naljjepnicu sastrane....
nadam se da će sve raditi ... idem provjeriti s ovim linkom
Tema zaključana.
31.08.2012 | 10:41
to su refurbished uređaji u velikoj većini slučajeva, a lako se provjere po serijskom broju, počinju s nekim brojem, sad se više ne sjećam. Nije to ni bitno. Ono što je bitno da uz taj uređaj mora doći nova jednogodišnja garancija, a ne one fore o produženju garancije za x mjeseci. To su i meni pokušali podvaliti, ali su se uozbiljili nakon prijave DI...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava