iPhone 3GS neradi slovo P
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3GS neradi slovo P

08.09.2012 | 19:01
Pozdrav! Evo ovih dana mi se pojavioproblem da mi na bilo kojoj tipkovnici na mobitelu neradi slovo P , znaci dok je mobitel okrenut okomito , onda ne radi, a kad je vodoravno onda radi.... Probao sam i Hard reset i Restore ali nista.... Garancija mi jos vrijedi i oce li me u T-mobilu o**ebati zbog toga jer to bas i nije neka velika stvar ali opet...
Tema zaključana.
08.09.2012 | 21:31
Ako ne radi slovo p tj taj dio displaya onda naravno da ide pod garanciju,mada mi je sve to nekako cudno
Tema zaključana.
09.09.2012 | 05:04
Imam iPod Touch sa identicnim problemom...

Ne znam ni ja sta das radim....samo taj mali dio ekrana (cini mise bas P slovo) ne radi
Tema zaključana.
09.09.2012 | 09:21
Skinite neki free program za crtanje pa probajte povuci liniju preko tog mejsta,ako bude isprekidana otisao display a ako sve bude ok onda je SW problem.Mislim da je to naj jednostvniji nacin
Tema zaključana.
09.09.2012 | 13:52
Ajde probat cu to, btw ako je otisao taj dio displaya i ja to prijavim u T-mobile, cuo sam da se iPhone ne popravlja te da se ovaj stari sa problemom zamjeni za novog.. Je to istina?
Tema zaključana.
09.09.2012 | 17:53
Ovisi, ako ti je pod garancijom i nije isplativo im popravljat zamijenjiva se novim, iliti uglavnom nekim rabljenim nekim koji je popravljen i radi ko nov
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava