Iphone 3gs 8gb
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 3gs 8gb

24.09.2012 | 09:40
ovako,imam iphone 3gs,kupljen u Vipu,star ni mjesec dana.. Softver 5.1.1
Poslije Jailbreka zapeo negdje,nema wifi,Bluetooth,Ime,i baseband...Ima li mu kakve pomoci da se digne iz mrtvih ili da ga prodam u dijelove?
Tema zaključana.
24.09.2012 | 10:03
Tako izgleda kada ode ploca rj r2 chip,probaj uraditi restore i set as new phone,ako se ni tada ne pojave 99% da je otislo i da ide za dijelove.Mozes jos kada sve zavrsisi staviti ga u frizider na 10/tak minuta ako se onda bojave sve opcije sigurno je otisao BB chip
Tema zaključana.
24.09.2012 | 10:13
A zamjena bb chipa,vidim na ebayu ima za mele pare?
Tema zaključana.
24.09.2012 | 11:50
Nema tog servisa na nasem podrucju koji to radi
Tema zaključana.
24.09.2012 | 12:42
Pa ako je star mjesec dana onda imaš garanciju! Probaj ga vratiti VIP-u!
Tema zaključana.
24.09.2012 | 14:05
metalni kaže:
Pa ako je star mjesec dana onda imaš garanciju! Probaj ga vratiti VIP-u!
naravno da imam,i hocu..prvo cu se dobro izderat a onda kud puklo da puklo..
Pa pitam vas dali ima koje rjesenje u slucaju da ne priznaju garanciju.. Dali ispod na maticni piše di IME? posto se u mobu ne vidi?
Cital sam na stranim forumima da ne priznaju garanciju ako sjebes taj Nor chip..Ali oni ni nebi morali znati da je mob jailbrekan kad sam nekak uspel izbrisat Cydiu,koji su jos nacini da se vidi dal je jailbrekan.
Uglavnom kad ga spojim na i tunes pise mi samo iphone i ispod nista vise:(
Tema zaključana.
24.09.2012 | 14:31
Nemoj komplikovati,ubaci telefon u DFU mode i uradi restore,ako ne sredis problem nemoj nista dirati vec odmah nosi na reklamaciju.JB nije ilegalna stvar vec legalana tako da nema problema.Kakve ti vecye imas sa IMEI brojem,aparat ako slucanjo otvoris gubis garanciju tako da nista nemoj cackakti HW vec samo SW.
Tema zaključana.
24.09.2012 | 14:34
momci hvala vam..onda nema problema....garancija je tu,ondjet cu ga ovih dana..pa javim sta sam rjesio
Tema zaključana.
25.09.2012 | 13:08
otisao na servis...sad samo palceve gore da prode servis:evil:
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava