Coveri albuma u aplikaciji GLAZBA
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Coveri albuma u aplikaciji GLAZBA

27.09.2012 | 00:13
Pozdrav!
U zadnje vrijeme kad god syncam iphone sa itunesima pobrkaju mi se svi coveri
albuma, iphone 4 jailbreakan je 2 godine, al do sad nisam imao nikakvih problema,
pa ako netko zna vise...Hvala unaprijed
Tema zaključana.
27.09.2012 | 02:03
kako ti se pobrkaju?
na nekim albumima ne bude covera? krivi coveri na albumima? splita ti jedan album na vise albuma?

pogledaj si itunes malo. kada importiras artwork za pojedini album svakako oznaci sve pjesme sa tog albuma pa onda ubaci sliku covera. pripazi da su ti imena albuma u dlaku isto zapisana na svakoj pjesmi, isto kao i ime izvodjaca i ostala polja koja su ista za sve pjesme sa istog albuma.
Tema zaključana.
27.09.2012 | 07:02
I emni to radi non stop. I nisam jedini. Googlao sam o tome, puno ljudi ima isti problem.

U iTunes album ima normalnu sliku, syncam na iPod clasic on stavi neku drugu sliku koja veze nema s tim albumom.

Probao sam svasta ali ne mogu sprijeciti da se to desava, pa i ne koristim Cover prikaz radi tog buga.

Zna neko malo vise o tom problemu i kako ga rijesiti?
Tema zaključana.
27.09.2012 | 07:53
Čudno, meni to ne radi ni iPad, ni iPhone. Zna koji put ne syncati cover, ali pobrkati ne.
Tema zaključana.
27.09.2012 | 14:06
Ni ja nisam primjetio na svom iPhoneu i iPadu da brka covere.
Tema zaključana.
01.10.2012 | 21:16
Meni je isto bio problem takve vrste al je problem vjerojatno bio kad se klikne na izvođača a ne na album i onda dolazi do taki zezancija .. samo znaci vratit sve na osnovne postavke ..
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava