iPhone 4S, auto lock problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4S, auto lock problem

27.09.2012 | 18:35
Lijep pozdrav svima ,

imam iPhone 4S i nakon update-a na iOS 6 imam problema sa auto lock funkcijom, pa me zanima ima li još netko takav slučaj. Koristim assistive touch jer mi je praktičniji od stalnog stiskanja home tipke i možda u tom grmu leži zec, jer jučer sam pročešljala mnoge forume i ta se mogućnost spominje. Probala sam hard reset i nakon toga neko vrijeme radi i onda opet moram lockati ručno. Probala sam isprazniti cache, nema aplikacija koje rade u pozadini i sada ne znam dalje. Jedino što još nisam napravila je restore, jer imam mnogo toga na iPhone, pa bi to trajalo i nije sigurno da bi pomoglo i stoga molim savjet. Unaprijed hvala.
Tema zaključana.
13.10.2012 | 14:06
Zanimljivo, izgleda da na ovom forumu samo ja imam taj problem.
Tema zaključana.
13.10.2012 | 14:09
Ocito je problem do SW,koliko vidim sve si probala osim restore.Da sam na tvom mjestu prvo bih uradio bekap podataka pa onda clean restore,probao da li je sve ok, ako jeste vratio sve iz bacup-a i to je to.S obzirom da si postavila pitanje prije 2 sedmice mislim da je puno bolja opcija restore jer to traje bukvalno 30-tak minuta
Tema zaključana.
13.10.2012 | 14:45
samo skini update
Tema zaključana.
13.10.2012 | 15:58
Update cega???? Zar si uspio instalirati nesto preko iOS 6,ako jesi onda si jedini na planeti.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava