Brisanje pred instaliranih aplikacija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Brisanje pred instaliranih aplikacija

• iMiha
  • Posjetitelj
11.10.2012 | 17:02
Pozdrav!

Zanima me, mogu li na iPhoneu preko necega obrisati neke aplikacije, npr stocks gamecenter newsstand itunes passbooks i ima ih jos par.. Jer ih ne koristim pa da mi ne zauzimaju memoriju. Na ipadu imam neku opciju sakrij ali nisu sve na listi, pa ima li ko rjesenje je sad cu si uzeti iPhone pa da si obrisem sta mi ne treba (8 app od kupno 21, brojao sam).. Neki jailbreak ili slicno..
Tema zaključana.
11.10.2012 | 17:13
Legalno mislim ne. JB najvjerojatnije da.
Tema zaključana.
  • iMiha
  • Posjetitelj
11.10.2012 | 23:36
Ili cu ic na opciju restrikcije pa ce se same sakrit kako sam i rekao mada sta ce mi iTunes i gamecentar i dionice, to necu nikad otvorit.. Muziku skidam preko kompa a itunes mi nije podrzan (barem na ipadu mi javlja gresku).. Jedino mogu besplatno podcaste skidati
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
11.10.2012 | 23:52
Iste stvari cesto i mene muce. No meni osobno ne treba prostora, vec me 90% ikona jednostavno iritira. Kao i ogranicenje kod foldera. Sve sam lijepo rijesio jailbreakom, potrpao u jedan folder sav taj bloatware i od tada sam miran. No zanimljivo je kako svi mobiteli dolaze sa sto vise i vise tog bloatwarea. Bez obzira koji OS bio u pitanju. Odvratno.
Tema zaključana.
12.10.2012 | 11:44
mileni kaže:
Iste stvari cesto i mene muce. No meni osobno ne treba prostora, vec me 90% ikona jednostavno iritira. Kao i ogranicenje kod foldera. Sve sam lijepo rijesio jailbreakom, potrpao u jedan folder sav taj bloatware i od tada sam miran. No zanimljivo je kako svi mobiteli dolaze sa sto vise i vise tog bloatwarea. Bez obzira koji OS bio u pitanju. Odvratno.

Malo pretjeruješ

Većina ljudi koristi većinu aplikacija, a ovih par koje ne koristiš potrpaš u neki folder i makneš i basta.

Bloatware je na Androidu gdje trpaju beskorisne aplikacije, s velikim zauzećem prostora, ove s iOSa su većinom korisne i s malim footprintom.
Tema zaključana.
12.10.2012 | 13:10
Večina bi volila da moze maknuti smeće koje mu ne treba!
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
12.10.2012 | 16:40
Vanjuška kaže:
mileni kaže:

Malo pretjeruješ

Većina ljudi koristi većinu aplikacija, a ovih par koje ne koristiš potrpaš u neki folder i makneš i basta.

Bloatware je na Androidu gdje trpaju beskorisne aplikacije, s velikim zauzećem prostora, ove s iOSa su većinom korisne i s malim footprintom.

Samo jedan mali primjer:
Najvise koristim iBooks aplikaciju, naravno, najcesce na iPadu. Ali ona ne dodje predinstalirana. Itunes, Compass i sl. aplikacije kod nas koristi jako malo ljudi. Ako takvi uopce postoje.

Fora sa iBooksom mi se dopala. Spojis se na Appstore, i ponudi ti tu aplikaciju. Ja bi ih osobno sve tako stavio. Pa onda koristi sta ti odgovara. Ovako pricamo o cistom bloatwareu za veliku vecinu korisnika. I ponavljam, bez obzira koji OS koristili. Android je takodjer prekrcan bloatwareom, a sve zavisi od proizvodjaca do proizvodjaca.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava