iPhone 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5

13.11.2012 | 20:23
mileni kaže:
Odlicna kvaliteta telefona cim se ovako osteti nakon samo mjesec dana.

Ako nema nista pametno za reci , nemoj nista. Sutnja je zlato
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
13.11.2012 | 20:52
Nesto sam glupo ili krivo rekao? Mozda slagao?
Tema zaključana.
13.11.2012 | 21:13
Povrijedio si Pravovjernog u Vjerskom Zanosu.
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
13.11.2012 | 21:23
Mea culpa. U tom slucaju se izvinjavam, nije ok dirati u Svetinju
Tema zaključana.
13.11.2012 | 21:49
Sad ti je kasno. Stavit će fetvu na tebe. Bježi, sakrij se!
Tema zaključana.
13.11.2012 | 22:27
Hmmm, možda ipak nije problem u iPhoneu, već u njegovom vlasniku koji ga očito nije štedio druženja sa ključevima i ko zna čime sve ne u džepu
Tema zaključana.
13.11.2012 | 22:50
Tema zaključana.
14.11.2012 | 00:05
Da. Trebao je kupiti sandučić od slonovače, obložen labuđim perjem i svilom, da u njemu nosi mobitel, i dva nosača da nose taj sandučić za njim naokolo.
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
14.11.2012 | 01:04
Moj iP4s nije ni malo pazen, nikad nikakve zastite na istome nisam imao, niti mislim kupovati mobitel kojem su potrebne zastitne maske i sl. stvari. Redovito je u dzepu sa kljucevima, upaljacem, itd. I dan danas izgleda kao nov, ni crte na njemu. A i pao je par puta. Samim time problem je sigurno i iphoneu, a ne u korisniku.
Tema zaključana.
14.11.2012 | 12:04
Jbt...debelo razmišljam da promjenim narudžbu u bijeli....makar morao durati gej i metro maltretiranja
Tema zaključana.
14.11.2012 | 12:23
Šta imaš mjenjati narudžbu, grebe se i jedan i drugi tako da ti je svejedno, sve zavisi od tebe koliko ga paziš i gdje ga stavljaš i držiš.. i jedan i drugi su od istog materijala, nije jedan od drveta, a drugi od kamena.. 8)
Tema zaključana.
14.11.2012 | 13:45
Sin kaže:
Jbt...debelo razmišljam da promjenim narudžbu u bijeli....makar morao durati gej i metro maltretiranja
.

Ne kuzim te gay fore ali nikako. Znaci svatko ko ima bijeli samsung s3 spada u gay grupu?
Tema zaključana.
14.11.2012 | 14:23
@Ninjago: ma zahebancija

@Soprano: već je navedeno...bijeli nema pofarban (bromiran)rub, nego goli alu kao 4, pa se manje vide recke i ogrebotine. Telefon ne stavljam u nikakve zaštite niti planiram, tako da....
Tema zaključana.
14.11.2012 | 14:36
100 ljudi 100 ćudi.
Tema zaključana.
14.11.2012 | 15:05
Ninjago kaže:
Sin kaže:
.

Ne kuzim te gay fore ali nikako. Znaci svatko ko ima bijeli samsung s3 spada u gay grupu?

Dali netko ima iskustva kako se formalno može pristupiti nevladinoj udruzi Iskorak, obzirom da sam naručio bijeli iPhone?

Ipak treba znati da ja nisam bolestan i da imam jednaka prava kao i svi ako, imam bijeli iPhone, ak furam roze gaćice, kričave čižmice do koljena i sve ostale sl. naprave, odjevne predmete i šminkice(puder, sjajilo itd.)koje formalno nisu baš predviđene za muški spol!
Tema zaključana.
14.11.2012 | 15:22
Kako nas tretiraju zbog te bijele boje izgleda da cu je morati totalno izbacit iz upotrebe!
Tema zaključana.
14.11.2012 | 18:20
Dakle ako si gay i bojiš se da će to drugi skužiti, samo je potrebno kupiti crni iPhone? Bravo!
Tema zaključana.
14.11.2012 | 18:38
Još nisam u posjedu uređaja. No sad vec imam brige. Kako dokazati u par sekundi da nisi gay ako imas bijeli iPhone!
Tema zaključana.
14.11.2012 | 20:13
U krugovima u kojima se ja krećem si gay i sa crnim. Onaj tko brine o tome što budale oko njega misle, provest će život nesretan.
Tema zaključana.
14.11.2012 | 21:18
Tocno Smayoo, prvi put u zivotu imam bijeli mobitel (iPhone) i jebe mi se ko sta misli. Drustvo je samo reklo "kad si ga vec kupio?" A koga briga to sto je mobitel bijel ili crn?!?!? Pa to su obicne gluposti.
Tema zaključana.
14.11.2012 | 21:36
Interesantno je kako se ovdje sa sitnim mamcem upeca masa ekipe da ode u Off
Tema zaključana.
14.11.2012 | 21:38
Pa dogodi se i najboljima !
Tema zaključana.
14.11.2012 | 22:16
smayoo kaže:
U krugovima u kojima se ja krećem si gay i sa crnim. Onaj tko brine o tome što budale oko njega misle, provest će život nesretan.

Jako lijepo si to napisao, svaka ti cast! Naravno da me ne zanima tko sta prica i misli, ne zivim za druge, zivim za sebe i svoju obitelj a ove materjalne stvari nas samo nadopunjavaju. Uzivam s bijelim iphone-om!
Tema zaključana.
15.11.2012 | 09:31
vi koji imate bijeli - koja je završna obrada stražnje strane ? brušeni matirani alu ili je farban ? ( mislim na središnji dio-tijelo)
Tema zaključana.
15.11.2012 | 09:53
Na žalost, materijalne stvari nas ne dopunjuju, već određuju. To će biti do onog trenutka kada će moralno biti ispred materijalnog.
To što se iPone povezuje s pederima, samo govori o onima koji ti povezuju. Očito je u pitanju frustracija i/ili nemogućnost kupovine/posjedovanja istog.
Tema zaključana.
15.11.2012 | 11:53
A dobro.....al ipak bijeli!!!! Fakat ni sam neznam šta mi je to trebalo. Vjerojatno zato što ću ga dati ženi za pol godine, kad izađe iPhone 5S. Ipak moramo biti u koraku sa tehnologijom
Tema zaključana.
15.11.2012 | 12:10
Ne kužim šta je ružno u bijelom komadu hardware....ja imam bijeli iPad i ljepši mi je nego crni.Kolega je kupio galaxy note II titanijum crne boje a nas dvoje ga nagovarali da kupi bijeli jer je stvarno bijeli ljepši
Tema zaključana.
15.11.2012 | 13:22
zabac kaže:
Na žalost, materijalne stvari nas ne dopunjuju, već određuju. To će biti do onog trenutka kada će moralno biti ispred materijalnog.

ajd kad svi offtopičare, da malo serem i ja...

kako koga, mene uopće ne, zabole me i za telefon i auto i bilo koji statusni simbol
sad ulaziš u zonu koliko je u k...cu život, društvo i čovjek kao jedinka u današnje vrijeme,što realno i jest, ali nitko od nas ne može globalno ništa promijeniti, nego samo lokalno što uspijemo vlastitim djelovanjem ( i od toga ne treba odustati)

To što se iPone povezuje s pederima, samo govori o onima koji ti povezuju. Očito je u pitanju frustracija i/ili nemogućnost kupovine/posjedovanja istog.

kao što rekoh gore, zahebancija među ekipom, ne znam šta ste se toliko raspisali o pederima

btw. ekipa oko mene i ja najnormalnije posjedujemo takve i slične uređaje, jer nam je to sredstvo rada i ništa drugo...a vidim da i ovdje ekipi ( smayo, civicar i ostali) to predstavlja isto

da se vratim na temu....pitanje je samo koji se manje haba sa vremenom...
Tema zaključana.
15.11.2012 | 13:42
da se vratim na temu....pitanje je samo koji se manje haba sa vremenom...

Samo iz tog razloga sam uzeo bijeli, po preporuci. Jer sam bolesno osjetljiv na oštećenja koja se nebi trebala događati umjerenim korištenjem.
Tema zaključana.
15.11.2012 | 22:15
Ja sam htio uzeti bijeli iP ali sam se danas morao zadovoljiti sa crnim 32gb modelom.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone

Prijava