Itunes i paypal
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Itunes i paypal

11.10.2012 | 23:12
Postovani,
Kupio sam iphone4 i posto je ovo moj prvi susret s ios i itunesom imam pitanje
Prevrtio sam forum i net i nisam nasao (ili neznam). Posto godinama
radim s paypalom i ebayom zelio bih sada i na itunes prikljuciti paypal
tako da aplikacije koje kupujem za iphone placam putem paypala - nikako da mi itunes
ponudi tu opciju trazi da izaberem karticu i unesem broj. Nasao sam neka upustva
ali ne ide. Koliko je sigurno dodavati karticu u itunes accaunt. Hvala vam.
Tema zaključana.
11.10.2012 | 23:35
Hrvatski iTunes račun ne nudi opciju plačanja putem paypal-a.
Ja imam paypal zakačen na američki račun.
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
11.10.2012 | 23:54
Sto se tice kartice, neces imati problema. Sigurno je kao i kod amazona, ebaya i sl. poznatih servisa. Koristim svoju vec par godina i nemam nikakvih problema.
Tema zaključana.
12.10.2012 | 09:29
@velejaj: kažeš da imaš paypal linkan na US store, znači li to da možeš tako legalno kupovati glazbu, apps, filmove? Preko kreditne kartice skuže da nije izdana u US pa to ne radi, ali mislim da isto tako mogu vidjeti da paypal account nije iz US pa me čudi ako to radi...
Tema zaključana.
12.10.2012 | 13:18
čiovo kaže:
Postovani,
Posto godinama

Ne znam jeli ces ovo rjesiti ali cu pitati drugu stvar. Koristim paypal za razna placanja i nekoc sam stavio automatsko obnavljanje nadoplate od 5 eura na skypeu (jer mi nikako nije htio prihvatiti amex karticu). Na izvjescima od banke uvijek stoji 5 eura skype + 2 eura transakcija.
Pitanje je dali ces paypalom placati aplikaciju od 1 eura 3 eura jer ce se 2 eura naplatiti transakcija?
Tema zaključana.
12.10.2012 | 16:12
@galla

ne radi Hrvatski paypal kao ni kartice, meni je linkan US paypal račun.
Tema zaključana.
12.10.2012 | 16:18
Mateo kaže:
čiovo kaže:
Postovani,
Posto godinama

Ne znam jeli ces ovo rjesiti ali cu pitati drugu stvar. Koristim paypal za razna placanja i nekoc sam stavio automatsko obnavljanje nadoplate od 5 eura na skypeu (jer mi nikako nije htio prihvatiti amex karticu). Na izvjescima od banke uvijek stoji 5 eura skype + 2 eura transakcija.
Pitanje je dali ces paypalom placati aplikaciju od 1 eura 3 eura jer ce se 2 eura naplatiti transakcija?

pozdrav,

hvala svima na odgovorima. Paypal koristim u 90% slucajeva za kupovinu i prodaju putem ebay-a. Do sada mi banka nikad nije naplatila nikakve transakcije dodatno. Jedno što placas je razlika i pretvorba iz valuta u valute (tečajna razlika i "nepovoljniji tečaj") ali pošto se u principu uvijek radi o transakcijama od 15-200 dolara, eura - nije sad to neka katastrofa od gubitka.

Hvala
Tema zaključana.
12.10.2012 | 17:15
čiovo kaže:
Do sada mi banka nikad nije naplatila nikakve transakcije dodatno. Jedno što placas je razlika i pretvorba iz valuta u valute (tečajna razlika i "nepovoljniji tečaj") ali pošto se u principu uvijek radi o transakcijama od 15-200 dolara, eura - nije sad to neka katastrofa od gubitka.

Hvala[/quote]

Prije par dana šaljem tipu u BiH 50 eura, odmah na racunu od paypala pise da je placeno 50 eura + 2.55 eura transakcija.
Prije dan, dva kupim kredit od 5 eura na skypeu i uredno pise 5 eura + 2 eura transakcija.

Napomena, paypal je vezan za tekuci racun preko american express.
Tema zaključana.
12.10.2012 | 21:29
Neznam zasto ti je to naplaceno, moj paypal povezan s
Visa karticom kune i visa kartica dolar.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava