nano sim
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

nano sim

19.10.2012 | 22:39
.. pozdrav ima li kod hrvatskih operatera za kupit nano simica i ako nema kad ce bit?! hvala
Tema zaključana.
20.10.2012 | 00:29
trenutno nema. tek kad dođe iphone 5
Tema zaključana.
20.10.2012 | 10:50
vrda08 kaže:
trenutno nema. tek kad dođe iphone 5

Od petka 12. listopada Nano SIM je dostupan u HT-u i VIP-u, za druge ne znam.
Moguće je da u nekim manjim mjestima još nisu stigle ali svakako nebi smio biti problem doći do kartice.
Tema zaključana.
26.10.2012 | 01:19
Ako imas noviju generaciju chipa na sim kartici, rezanjem kartice mozes sam napraviti nano karticu.
Tema zaključana.
26.10.2012 | 15:19
iklinika.hr kaže:
Ako imas noviju generaciju chipa na sim kartici, rezanjem kartice mozes sam napraviti nano karticu.

Jesi li siguran u svoju tvrdnju?
Inace, nema nikakve potrebe to raditi jer mislim da svi hrvatski operateri vec vise od mjesec dana imaju NANO SIM, moguce je da kod nekih partnera nema ali to se zaista moze rijesiti u 24 sata.
Tema zaključana.
01.11.2012 | 14:56
Znaci ako imam micro sim trebao bih moci rezanjem plastike napraviti nano sim, fino.

Nagnjavio sam se dok sam standardni sim iz 2001. zamijenio za micro sim, draze mi je sad rezati nego opet ici u procedurru, jer broj nije privatni.

Medjutim ima vremena dok padne odluka za iP5 ili iP5S/iP6, nema zurbe ...
Tema zaključana.
02.11.2012 | 11:54
Gdje ima ona slika da sam mogu izrezati nano sim karticu?
Tema zaključana.
02.11.2012 | 12:48
Jesi li probao s ovim:
www.airportal.de/nanosim/
Tema zaključana.
02.11.2012 | 15:44
Goldy kaže:
Znaci ako imam micro sim trebao bih moci rezanjem plastike napraviti nano sim, fino.

Nagnjavio sam se dok sam standardni sim iz 2001. zamijenio za micro sim, draze mi je sad rezati nego opet ici u procedurru, jer broj nije privatni.

Medjutim ima vremena dok padne odluka za iP5 ili iP5S/iP6, nema zurbe ...

Čudno malo,ja sam prije dvije godine mjenjao sim u micro i bio sam gotov za 3 minute u T-mobile.Nisam ništa platio...sad ja sam mjenjao privatni broj,možda je u tom kvaka?
Tema zaključana.
03.11.2012 | 14:06
E pa da, sluzbenu karticu nisam mogao promijeniti u nekom centru, vec to ide sluzbenim kanalima pa se bilo kompliciralo nekih 3 tjedna, jer firma nije kao htjela favorizirati Apple telefone u sluzbene svrhe, glupa birokracija. Medjutim sada se to moze rijesiti kad se jednom probije led, premda ne bih htio stalno strsati sa novim gadgetima precesto
Tema zaključana.
03.11.2012 | 23:58
mah ako vam treba nano sim, srezite svoju micro sim. ko da je problem neki , jos je malo stanjite sa brus papirom i eto vam
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava