iPhone 4s
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4s

24.10.2012 | 09:19
Da li je neko uspijo napraviti sim unlock za navedeni uređaj a daq nema gevi karticu?Pozzz
Tema zaključana.
24.10.2012 | 10:34
Jedino fabricko otkljucavanje SW opcija ne postoji.Alternativa X-Sim
Tema zaključana.
24.10.2012 | 21:39
..da li IP4S koji je radio samo na jednu mrezu moze nakon otkljucavanja koristiti sve opcije ko i onaj bez ikakvih ugovora..
Tema zaključana.
24.10.2012 | 21:56
Naravno,postaje sim free ako govorimo o otkljucavanju preko operatera
Tema zaključana.
24.10.2012 | 22:59
..a ostale vrste otkljucavanja preko servisera i sl..?!
Tema zaključana.
24.10.2012 | 23:11
Sve je to silovanje i moze uzrokovati nestabilnost. Kupi telefon za mrezu koja ti trebai gotovo. Ili uzmo tvornicki otkljucan i nemas brige.
Tema zaključana.
24.10.2012 | 23:21
@zabac
To sto govoris nema smisla,kada se telefon otkljuca preko operatera to je identicna stvar kao kada kupis u Apple store sim fre.Sve ostale varijante otkljucavanja mogu se nazvati"silovanje" mada bih ja to nazvao preka potreba ali eto svakom svoje.
Tema zaključana.
25.10.2012 | 00:12
Hm, prijeka potreba? Prijeka potreba je kad prodaš mobitel da bi djeci kupio cipele. Ili hranu. Ili kad ukradeš tri mesne konzerve jer nemaš kinte, a djeca nemaju što jesti.

Ne kužim baš kako je otključavanje mobitela prijeka potreba?
Tema zaključana.
25.10.2012 | 22:06
..recimo kupujem kroz par dana ip4s il peticu,bez obzira sto prima sim kartice svih operatera, kako da najlakse znam da je pravilno otkljucan i da cu moc koristit sve aplikacije koje nudi apple..mozda je bizarno pitanje, al me zanima..hvala..
Tema zaključana.
25.10.2012 | 22:17
Pa ako prima sve kartice onda je sim free i sve radi normalno.

@smajo
Mislio sam na otkljucavanje a ne posjedovanje iPhone-a,naravno da je bolesno da neko nema ni za kifle a kupuje iPhone ili bilo koji telefon skuplji od 1 eura.U stvari u takvom slucaju ( a na zalost ima ih dosta) ljudi i ne posjeduju mobilni.
Tema zaključana.
25.10.2012 | 22:35
Hm, pa opet ne kužim... Imaš iPhone zaključan na neku mrežu. Dakle, čim imaš iPhone, već nisi u kategoriji "prijeka potreba". I što sad? Ne želiš karticu kod operatera na kojeg je iPhone zaključan, nego kod nekog drugog. Kako je to - prijeka potreba. To je jednostavno želja (preferencija) temeljena na nizu slobodnih odluka. Mogao si kupiti nezaključani iPhone, odnosno mogao si platiti tvorničko otključavanje. Dakle, imao si druge opcije. Kako je onda prijeka potreba?
Tema zaključana.
25.10.2012 | 22:56
Idemo polako,kupis iPhone preko ebaya za nekih 200$ zakljucan na neku mrezu koje nema u nasem okruzenju.Kupio si ga jer je cijena manja nego u tvojoj okolini bar za 200 $.Naravno da aparat nisi u stanju da koristis,da bi izbjegao "silovanje" telefona raznim X simovima,gevey,UltraS....Platis tom operateru 50$ i imas otkljucan telefon na sve mreze tj identicno kao da si kupio sim free.Ostane ti jos 150$ koliko bi dao za telefon u svom okruzenju.Prijeka potreba je otkljucati telefon jer u suprotnom imas ciglu.U tom kontekstu sam rekao "prijeka potreba" za tvornickim otkljucavanjem.
Tema zaključana.
25.10.2012 | 23:21
OK, OK. Da se ne upuštamo dalje u jezične polemike. Ja sam htio reći da je za mene prijeka potreba - situacija u kojoj odabireš opciju koja, od svih raspoloživih u tom trenutku, jedina osigurava zadovljavanje primarnih životnih potreba (hrana, piće, odjeća, krov nad glavom). U tom smislu, ono... mobitel, ni bilo što u vezi s njim, mi se ne uklapa. Ali shvatio sam, ti imaš drugačije shvaćanje tog izraza.
Tema zaključana.
25.10.2012 | 23:40
To je neprijeka potreba.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava