Kopiranje kontakta
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kopiranje kontakta

31.10.2012 | 18:33
Zna li tko kako kopirati kontakte s iphona na android?
Pitao me poznanik jel mu mogu kopirati sa iphona 3g na htc kontakte a ja stvarno ne znam kako. Pomoc
Tema zaključana.
31.10.2012 | 18:35
Uradi sync sa gmail i onda samo povuci na HTC ili kopiraj na racunar pa samo inport i to je to
Tema zaključana.
31.10.2012 | 19:31
To je svetogrđe i to ne radi, a kontra ide bez problema. LOL
Tema zaključana.
31.10.2012 | 20:04
to bi ka trebalo ići tako, međutim u praksi uglavnom to ne uspijeva. Problem je između iphona i gmaila. Sa gmaila ide dobro na android, naravno.
Da bi sve bilo uredu, treba na iphone instalirati aplikaciju Contacts King ( ili neku drugu ). Zatim ju pokrenuti i sinkronizirati sa gmail. Sa gmaila na android nije nikakav problem. Kasnije, ako hoćemo da promjene na kontaktima budu i na iphonu, treba pokrenuti ponovo aplikaciju.
Tema zaključana.
31.10.2012 | 20:28
Ili ako si na Mac-u uradis sync contacts i export,onda instaliras potreban prohram za HTC i samo inport.Sa samsungom to ide dosta lako,samo instaliras Keis i on te bukvalno pita da povuce backup od iPhone-a.
Tema zaključana.
01.11.2012 | 10:49
Hvala
Tema zaključana.
01.11.2012 | 12:52
Kako? Sinhronizacija s iPhone-a na gmailide glatko i bez problema. Meni je muka bila obrisati sve kontakte s gmaila.
Tema zaključana.
01.11.2012 | 13:01
iPhone - Gmail sinhronizacija definitivno radi bez problema kako i Žabac kaže.
Samo treba odabrat u iTunes-u da je sinhronizacija sa Gmail računom i ako prilikom sinca iTunes pita, obavezno odabrati merge kontakata da se nebi štogod obrisalo.
Tema zaključana.
01.11.2012 | 15:49
Nekad sinkronizacija iphona sa gmailom neide. To sam sve probao i jedino sa ovim programom sam uspio. Meni je sinkronizacija kao prolazila glatko ali tih kontakata na gmailu nije bilo nigdje.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava