Iphoto slike kopirati na iCloud SVE?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphoto slike kopirati na iCloud SVE?

16.02.2015 | 17:04
Pošto mi nešto OS šteka imam samo par stvari koje bih spremio

iPhoto slike kompletno sve,znaci kako je sad da bude nakon nove instalacije,faces,oznacene na karti,albumi..sve sve sve kako je sad tako i na novom OS.
Imam i neke dokumente ali to nije frka
Najbitnije su mi slike

Mac Mini je Late 2012 Macmini6,1

Nisam siguran,ali iPhoto library fajl je velik,dali bi njega trebao prebaciti na iCloud i da bude sve isto nakon nove friske instalacije ili?

Dali ova verzija minija podrzava besplatni iWork i iLife?
Tema zaključana.
16.02.2015 | 19:49
iphoto i njegov library samo kopiraj na neku sigurnu lokaciju i nakon nove instalacije otvori je ponovno kada instaliraš iPhoto. Sve će biti na svom mjestu. iPhoto sve potrebne podatke čuva unutar 'iPhoto Librarya'. Ako backupiraš njega, sve si riješio. Nemaš potrebe to dizati u iCloud.

iwork i aplikacije koje su nakada bile unutar iLife (sada su posebno), ovise o verziji OSa primarno. Vjerujem da neće biti problema
Tema zaključana.
16.02.2015 | 19:55
jer znam da se za nove uređaje ne plaća,ali neznam dali za moju verziju minija
Tema zaključana.
21.02.2015 | 09:40
znaci samo iskopiram iphoto library na npr. USB stick? i onda šta?iskopiram opet na isto mjesto ili?
Tema zaključana.
21.02.2015 | 11:57
Na isto ili bilo koje drugo mjesto koje je formatirano kao HFS/HFS+ particija. iPhoto library ne mora biti na originalnom mjestu. Može se nalaziti bilo gdje. iPhoto/Photos će prilikom otvaranja pregledati da li 'vidi' library negdje dostupan (ovisno o postavkama), te ukoliko ne, tražiti će te da navedeš putanju. Samo usmjeriš aplikaciju na mjesto gdje ti se nalazi iphoto lib i to je to. Aplikacija će ti otvoriti sa svim slikama i albumima.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava