OS X 10.4.10 problemi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

OS X 10.4.10 problemi

18.03.2008 | 14:31
Pozdrav svima. Nakon godinu dana besprijekornog funkcioniranja i tonu napravljenog posla dogodilo se prvo smrzavanje, nakon toga kod starta poruka nesto tipa panic, makina odnesena kod zastupnika, ovaj valjda zakrpo samo da drzi vodu i reko da je sve OK, uzeo stroj i vidio da pola programa vise ne mogu otvoriti i da mi se javlja poruka:

Application Launch Failure
The application \"Windows Media Player\" could not be launched because of a shared library error: \"<WindowsMediaPlayer><WindowsMediaPlayer><CarbonLib><>\"

Malo sam cackao po Sys pref ali nisam skuzio za sta bi se ovo vezalo. Inace makina je 2 x 2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon.

I jos jedna stvar: Kada pokusam ponovo instalirati programe koji su riknuli ne podize instaler?

Unaprijed hvala na odgovoru i savjetima.
Tema zaključana.
18.03.2008 | 18:40
ufff. a si probao 10.4.11 ????

ako nista, goni disku utility, goni onyxa, reinstaliraj osx.
Tema zaključana.
18.03.2008 | 22:31
Jaoj, zvuči poznato...to se meni jednom dogodilo, i instalacija Combo updatea je riješila problem.
Tema zaključana.
04.04.2008 | 08:06
Shared Library Error dobijas zbog problema u Rosetti. Rosetta je program napisan za nove Mac-ove. Koristi se da pokrene aplikacije napisane za PowerPC. Microsoft je prekinuo razvoj Windows Media Playera prije nego sto je Apple presao na Intel, tako da postoji samo Power verzija. Imam patch za ovaj problem negdje na kompjuteru. Javi mi se na PM.
Tema zaključana.
11.11.2011 | 01:05
Pozdrav svima eto naletio sam na isti problem s Shared Library Erorr (CarbonLib) i ni instaliranje comb updatea nije pomogla. Ako postoji neko riješenje molim vas za savjet. Hvala
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava