Spremanje dokumenta i opcija CUT
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

Spremanje dokumenta i opcija CUT

28.10.2009 | 13:08
Možete li mi reći kako se u macu radi cut. Vidim da postoji opcija cut ali mi je uvijek blijeda tj. ne dozvoli da napravim cut. I druga stvar kada hoću spremiti neki dokument idem na Save as i kada želim odabrati odabrati gdje da spremi samo mi dozvoli da u one glavne dokumente spremim npr. Macintosh HD, Documents, Applications... itd

Hvala
Tema zaključana.
28.10.2009 | 14:25
Pretpostavljam da govoris o Cut opciji u Finderu? Cut ne radi na fileovima, ali ako zelis premjestiti neki file nekamo to mozes napraviti tako da ga odvuces na destinaciju drzeci Option tipku (u slucaju da se radi o razlicitim diskovima jer je inace move default). Inace cesto pitanje ljudi koji su navikli na Cut opciju u Windows Exploreru...
Ovo drugo mi nije jasno, morao bi moci odabrati bilo koju lokaciju sa spremanje dokumenta. Probaj prebaciti file selector u coulmn view ili slicno, mozda te samo to zbunjuje.
Tema zaključana.
28.10.2009 | 16:52
Za ovo drugo mislim da treba stisnuti onaj trokutic nakon kucice sa nazivom filea pa ce se otvoriti onaj kompleksniji prozor. Krasno sam ovo bjasnio
Tema zaključana.
28.10.2009 | 17:35
Ja sam shvatio nakon drugog citanja!
Tema zaključana.
28.10.2009 | 21:54
I ja sam shvatio nakon drugog citanja i to je to sto me zanimalo Znate li mozda zasto svaki put kada ulazim na ovaj forum nikako da zapamti user i pass. Svaki put ga trebam ispocetka pisati. Tj na koji nacin da se samo upise ? koristim safari..
Tema zaključana.
28.10.2009 | 22:13
Promijeni browser i problem će nestati. Dosta se već o tome pisalo, vidi u forumu Jabučnjak.
Tema zaključana.
28.10.2009 | 22:19
Loll! Eto bitno da ste shvatili! Jbga cesto imam problema se pretapanjem misli u rijeci, mozak radi malo prebrzo i presiroko. Bit ce da sam zato neki kompjuteras i "umjetnik" a oni su svi i tako napola autisticni.

Anyway mene isto kuci Safari zeza sa logiranjam dok mi je u firmi sve OK. Probao brisati i cookiese i cache ali nema pomoci, mislio sam da ce se rijesiti prelaskom na SL ali nije.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava