Instalacija na PC- mogucnost ili san?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Instalacija na PC- mogucnost ili san?

02.11.2009 | 08:46
Postovani kolege.
Zanima me dali je netko probao instalirati OS X na obicni PC i dali bi se to moglo izvesti?
Ima mozda negdi kakva kvaka pri instalaciji?

Imam doma dva kompa pa bi sad na jednoga instaliral OS X pa par savjeta kako e mozda koju komponentu zamjeniti i sl.? Ako je netko vec radio kakva iskustva ima i sl.?

Konf. 1: AMD Athlon 3200+, 1 GB Geil 400 MHz, DYF Lan party UT, Geforce 6800
Konf. 2: AMD Semptron 2800, 1 GB Kinmax 800 MHz, Soltek ( moram provjeriti model), Ati grafa ( isto moram provjeriti model)
P.S. Ova druga konfiguracija je promjenjiva jer je jos u djelovima i nije u kucistu. Ova prva mi radi ljepo i stabilno pod Linux Ubuntu 9,04 pa ju nebi diral.

Unaprijed zahvaljujem na strpljenu i odgovorima.
Tema zaključana.
02.11.2009 | 09:08
Najbolje je da proučiš ovo:

www.efixusers.com/showthread.php?t=133

Time izbjegavaš glavobolje i nekompatibilnosti, a i lakše je slijediti uputstva za instalaciju.
Tema zaključana.
02.11.2009 | 09:52
Postoji samo jedan problem, ja koristim samo AMD procesore a kolko vidim niti jedna konfa nije sa AMD procom....
E sad e je moguce uopce instalirati sa AMD konf. ili moram imati Intel konf.?
Tema zaključana.
02.11.2009 | 09:58
A da googlaš ?
Tema zaključana.
02.11.2009 | 18:18
Probaj ovo store.psystar.com/featured/rebel-efi-preview.html Ali odmah ti mora biti jasno da to nije to, možda će raditi dobro, možda polovično. Imaš za AMD platforme tzv. Kalway distribuciju OSX-a. Moj ti je savjet da prodaš ta dva kompa, malo dodaš i kupiš pravi Mac ako imaš namjeru raditi na njemu. Ovo možeš probati, ajmo reć' tek toliko da vidiš kako MacOS izgleda na djelu, ali mislim da za ozbiljnije korištenje ne drži vodu. Probao, pa znam, sretno.
Tema zaključana.
02.11.2009 | 18:25
Dražen je napisao:
Probaj ovo store.psystar.com/featured/rebel-efi-preview.html Ali odmah ti mora biti jasno da to nije to, možda će raditi dobro, možda polovično. Imaš za AMD platforme tzv. Kalway distribuciju OSX-a. Moj ti je savjet da prodaš ta dva kompa, malo dodaš i kupiš pravi Mac ako imaš namjeru raditi na njemu. Ovo možeš probati, ajmo reć' tek toliko da vidiš kako MacOS izgleda na djelu, ali mislim da za ozbiljnije korištenje ne drži vodu. Probao, pa znam, sretno.

Ja imam pitanje a jel se moze s neta za AMD nabaviti nekakav OS DEMO.Jer mi treba za iphone.
Tema zaključana.
02.11.2009 | 18:35
Ne OS demo, ali DVD složen za AMD mašine da.
Tema zaključana.
03.11.2009 | 07:44
@ dražen
Hocu isprobati malo sistem i vidjeti kak dise. A i nisam bas u mogucnosti da si pribavim za MAC-a makar bi rado neki si upiknul,... bude u nekoj malo daljoj buducnosti kad bude malo veca placa i vise vremena za prekovremene xD
Ali i za moje potrebe ( surf/iPhone/app i sl) mi bude valjda i ovak ok,...
Thnx na pomoci.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava