Automator i desnoklikov menu ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Automator i desnoklikov menu ?

08.11.2009 | 11:37
Trazio sam po forumu but no luck.
Naime htio bih Automator.workflow file da se pojavljuje negdje višlje unutar finderovog desnoklikovog menua. Radi se o obicnom "compress selected file and attach to email" workflowu koji nemam razloga imati ukoliko se nalazi u desniklik/more/automator/navedeni workflow jer ga onda ionak imam u aplikacija/services/mail/send selesction a bilo bi mi zgodno tako slati datoteke ... (nisam bas neki dropdown-to-dock-person).
Opcenito i rename multiple files koristim cesto a zakopan je tak duboko?!?
Zna li se folder gdje bi trebalo to staviti pa da se pojavi vislje?!

Ili?

Fala
Tema zaključana.
11.11.2009 | 22:50
Folder se zove "Contextual Menu Items" i nalazi se na tri mjesta na računalu: 1. Library; 2. System/Library i imeprezime/Library, ali nisam siguran da će to ići baš kako si zamislio.
Tema zaključana.
12.11.2009 | 01:26
A moze hint zasto to mislis ili jos bolje upozorenje od moguce stete?

I hvala na lokacijama foldera.
Tema zaključana.
12.11.2009 | 10:42
Neće biti nikakve štete
Mislio sam na redoslijed menija koji se pojavljuju na desni klik. Ali ono što sam ja mislio da će biti zadnje, a to je imeprezime/Library/contextual Menu Items, u stvari je prvo po redu: desni klik/More/meniji iz imeprezime/Library/contextual Menu Items. Meniji iz Library i System/Library dolaze poslije toga.
Moja mala zbunjoza iz razloga što si naglasio da ti je redoslijed bitan. Ja, na svoju ruku, ne dodajem ili oduzimam ništa u Library ili System folderima, osim ako nije velika nevolja , ali ovaj redoslijed ti ide na ruku.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava