Snow Leopard i naša slova.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Snow Leopard i naša slova.

16.11.2009 | 10:08
Dakle, nakon dugog cekanja, napokon sam se domogao Snow Leoparda. S obzirom je prije instalacije na mom iMacu bio stari Tigar, malo me je hvatala panika oko instalacije, no srecom sve je proslo u najboljem redu.

Jedini problem koji je ostao i nakon upadateova je da se u Excelu (:Mac 2004) i Filemakeru (10 advanced) i starijem 8 pro kod prikaza na ekranu krivo prikazju palatari, tj ili su pre veliki, ili pomaknuti u ljevo.

Kod printa je sve u redu. Problema koliko vidim nema u Wordu ni drugim Text editorima.

Ako je netko naisao na slican problem ili zna sto bi to moglo biti bio bih mu zahvalan.
Tema zaključana.
16.11.2009 | 10:22
Nemam niti jednu od navedenih aplikacija pa ne mogu pogledati dogadja li se ista stvar i kod mene. Mislim da je doslo do nekih promjena u hendlanju fontova jer su mi recimo u Adium chat boxu fontovi od dolaznih i odlaznih poruka razlicite velicine. To ej ejdina stvar uz fontove koju sam primjetio. Imas li jos koju aplikaciju da primjecujes slican problem? Iz navedenih cini mi se da problem imaju samo Carbon aplikacije.
Mozda provjeriti fontove nekim od alata za provjeru font fileova? Mozes to i sa Font Bookom, selektiraj sve fontove i pokreni Validate fonts.
Tema zaključana.
16.11.2009 | 10:51
Kod mene je u obje aplikacije sve sasvim ok, doduše Excel:Mac 2008 i FM Pro 10.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
16.11.2009 | 12:10
Sve o novostima u hendlanju fontova pod Snow Leopardom:

www.prepressure.com/fonts/basics/snow-leopard-fonts
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava