Vraćanje sa Time Machine nakon instalacije 10.6
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vraćanje sa Time Machine nakon instalacije 10.6

02.12.2009 | 23:04
Majstore sve si rekao !
Kao i kod auta.Neki dan mi procurio hladnjak (kiler) i to curkom pa sam sad naprasno rekreativac, dok ne dođe drugi.
Radije ću ga provjeriti pa kad se pokvari ondaću ga popravljati. Znaš da u Dalmaciji nije problem (barem još) naći dobru "macu"(macolu) za popravke. Ako buš trebal nabavim ti jednu.
Tema zaključana.
06.12.2009 | 01:38
Da ne otvaram novu temu,imam problem sa Time Machine.Javlja mi error da mi mac ne moze naci TM i da moram izvrsiti kontrolu TM diska.Kad uradim kontrolu javi mi da je sa diskom dve u redu.Sad ne kontam do cega moze biti?
Tema zaključana.
06.12.2009 | 20:44
S diskom je vjerojatno sve u redu, ali s Time Machine podacima na njemu možda nije?
Tema zaključana.
06.12.2009 | 22:20
pa sta da uradim?da izbrisem i ponovo ispocetka pocnem?mada ni to nije losa opcija jer i nemam bas kakvih promjena na mac-u odkako sam SL instalirao.
Tema zaključana.
06.12.2009 | 22:38
Nemam pojma ovako napamet. To što sam ti napisao je jedna mogućnost. Tko zna je li baš to na stvari.

Izbrisati sve i početi od početka se uvijek može, ali ako je neki problem s diskom, opet ćeš ostati bez podataka.
Tema zaključana.
06.12.2009 | 22:50
ma kad ga prekontrolisem sve je u redu.ali vec evo ima par dana javlja taj error.
Tema zaključana.
07.12.2009 | 02:20
Što točno radiš kada kontroliraš disk?

U svakom slučaju bi trebao napraviti ovo:
1. U System Preference odaberi Time Machine
2. Kliki na Change Disk... i ponovo označi svoj backup disk.

... ili, ako ti je backup disk namješten da ide u sleep, trebao bi to isključiti.
Tema zaključana.
07.12.2009 | 08:13
kad to uradim Time Machine stoji ali na nju ne mogu kliknuti.nego odem Programe pa na Kontrolu HD-a i uradim kontrolu Time Machine.Kad je prekontrolise javi mi da je disk u redu.Tek poslije toga mogu kliknuti u preferencama na Time machine i tad proradi.Nije mi jasno ako nesto ne valja valjda bi mi i na kontroli javilo da nije u redu.Sad sve opet radi ,sacekat cu da mi sljedeci put javi error pa cu pokusati i sa brisanjem podatakau TM.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Prijava