Sinkronizacija iMac i MacBook Air
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Sinkronizacija iMac i MacBook Air

29.04.2010 | 10:20
Pozdrav, razmisljam si kupiti 27" iMac, ali iskljucivo pod jednim uvjetom, ako je moguca potpuna sinkronizacija sa macbookom air. Znaci da svaki dan nakon radnog dana sinkroniziram iMac i da sve sto sam radio na njemu mogu prebaciti na macbook i kasnije na njemu nastaviti pa onda obrnuto...
Tema zaključana.
29.04.2010 | 11:06
Za takvu sinhronizaciju se koristi iDisk .... naravno, uvijet je da su oba stroja spojena na internet i da ono što želiš raditi radiš na iDisku ..... na taj način ja imam sinkronizirana 3 Maca + iPhone + Windows + Ubuntu (s tim da Win i Ubuntu idu na iDisk preko web sučelja)
Tema zaključana.
29.04.2010 | 19:07
filip je napisao:
Pozdrav, razmisljam si kupiti 27" iMac, ali iskljucivo pod jednim uvjetom, ako je moguca potpuna sinkronizacija sa macbookom air. Znaci da svaki dan nakon radnog dana sinkroniziram iMac i da sve sto sam radio na njemu mogu prebaciti na macbook i kasnije na njemu nastaviti pa onda obrnuto...

Vjerujem da je ChronoSync http://www.econtechnologies.com/pages/cs/chrono_overview.html rješenje tvojih problema
Tema zaključana.
29.04.2010 | 19:47
Kaj znaci potpuna sikronizacija?
To po meni znaci da su to dva indenticna stroja (znaci do u bit - skoro) ili su samo podaci vazni (ono kaj je vezano za posao).
Ne kuzim, zar obican stick nije dovoljan (ima ih ogromnog kapaciteta).
iDisk je spor ako je u pitanju veca kolicina podataka (slike, filmovi ili nesto trece).
Tema zaključana.
30.04.2010 | 02:06
Slažem se. ChronoSync. Platiš ga jednom, radi točno tako kako želiš, i to brzo. A iDisk i slične "cloud" varijante su spore i plaćaš ih mjesečno.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
Page Speed 0.16 Seconds

Provided by iJoomla SEO