Update na Snow Leopard
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Update na Snow Leopard

13.07.2010 | 01:48
Dakle, uspio nabaviti Snow Leopard i napravio upgrade sa 10.5.8 na 10.6.3 (sa retail diska). Nakon što je sve prošlo kako treba kliknuh na jabuku i Software Update, na što je stigao odgovor:

-----------

Software Update can't check for updates because of a network problem.

The file "index-leopard-snowleopard.merged-1.sucatalog" couldn’t be found on the server "swscan.apple.com".

-----------

Ponuđen mi je Network Diagnostics (koji samo javi da je internet konekcija OK, što i je obzirom da i sad pišem spojen na net) i Quit.

Što napraviti da Software Update profunkcionira?

Hvala!
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
13.07.2010 | 02:10
svi updejti su dostupni i na support.apple.com/downloads/

pa preporucujem tim putem.

mozda im nije radio server u trenutku kad si pokusao, a mozda je nega druga greskakoja ce bit rijesena updejtom

u slucaju problema, sugerira se koristit combo updejt koji sadrzi sve updejtec od 10.6.0 do danasnjeg..
Tema zaključana.
13.07.2010 | 10:30
Majstore, ja sam imal sličnih problema nakon updatea s 10.5.8 na Snow leoparda. Ne znam zakaj, ali sve je bilo bugovito i dozlaboga sporo. Onda sam napravil clean install od nule, s time machinea sam povukel sve kaj je bilo na kompu i od onda sve radi ko grom. MOja preporuka je da tak napraviš i ti.
Tema zaključana.
13.07.2010 | 12:16
Dakle.. nakon restarta sam se spojio na net i sačekao desetak sekundi i onda je radio update. Napravio je do 10.6.4 i još neke stvari (sve skupa oko 775MB updatea). Pokušat ću još danas vidjeti da li će se normalno spajati na upadate server kad pokrenem stroj.

Kakvi buggovi se znaju događati nakon update/upgrade s 10.5.8 na 10.6.3? Još nisam stigao ništa konkretno raditi na stroju (završio s instalacijom updatea oko 2 ujutro pa izgubio volju za nekim posebnim testiranjem ), pa na što da obratim pažnju? Ako se i meni tako nešto bude događalo napravit ću clean install.
Tema zaključana.
13.07.2010 | 18:18
Meni su se rušile aplikacije, komp je bil jako spor i s printanjem je bilo problema... Nakon clean installa nije bilo nikakvih problema i niti jednom mi se nije srušil nijedan program....
Tema zaključana.
14.07.2010 | 05:23
Kreiranje novog Admin Usera cesto zna popraviti stvar
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava