Target mode i System Info...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Target mode i System Info...

03.08.2010 | 13:29
Kako i na koji način, mogu pročitati system info od stroja kojeg dignem u target modu?
Naime, radi se o mom famoznom MBPu kojem je najvjerojatnije otišao logic board i video na njemu ali sve ostalo radi. Trebam system info da vidim kako ću postupiti dalje i što nabaviti od djelova.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
03.08.2010 | 14:33
Nisam siguran da li se moze to.. pogledaj koji ti je serijski broj mbp, pa će to bit dovoljno serviserima da ti znaju nabavit djelove.. ak en znas di je, posluzi se sa support.apple.com/kb/ht1559

znam da je kasno (al za buducu upotrebuž), ali system profiler nudi spremanje konfiguracije u xml i nije lose to drzat negdje za svaki stroj, ako te zanima tocna specifikacija stroja u bilo kojem trenutku..
mozda ti ovo sad upali lampicu da si mozda to i sejvao negdje pa pogledaj u Documents npr..

sretno..
Tema zaključana.
03.08.2010 | 14:58
Dijete je napisao:
Nisam siguran da li se moze to.. pogledaj koji ti je serijski broj mbp, pa će to bit dovoljno serviserima da ti znaju nabavit djelove.. ak en znas di je, posluzi se sa support.apple.com/kb/ht1559

znam da je kasno (al za buducu upotrebuž), ali system profiler nudi spremanje konfiguracije u xml i nije lose to drzat negdje za svaki stroj, ako te zanima tocna specifikacija stroja u bilo kojem trenutku..
mozda ti ovo sad upali lampicu da si mozda to i sejvao negdje pa pogledaj u Documents npr..

sretno..

Tnx Dijete, bome eksporta i to ne samo u XML već i u RTF i to dobro.
No nažalost, nisam pospremio nigdje

Za drugi put bum bio pametniji...
Tema zaključana.
03.08.2010 | 15:15
Ako si pokvareni MBP podigao u Target Disk Modu tada na drugom računalu u: System Preferences/Startup Disk odaberi sistem na MBP-u i restartaj.
Tema zaključana.
03.08.2010 | 15:20
joskocurkovic je napisao:
Ako si pokvareni MBP podigao u Target Disk Modu tada na drugom računalu u: System Preferences/Startup Disk odaberi sistem na MBP-u i restartaj.

Nisam probao iz razloga što je moj Intel a ovaj je PPC no to mi pada za kasnije. Fala Josko, budem i to probao.
Tema zaključana.
03.08.2010 | 15:24
Moj G4 s 10.5. ne vidi Intela s 10.6., ali Intel vidi G4, na Starup Disku u Sys.Pref..
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava