Authorised, što i kako.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Authorised, što i kako.

11.10.2010 | 21:23
Imam pitanjce, u iTunes-ima sam imao autorizirana dva računala, jednoga sam deautorizirao. Pošto nisam obraćao pažnju (vidi sliku) oliko ih je autorizirano, sad imam dilemu (kako protumačiti poruku).
"Uključujući ovo, imate autorizirano jedno računalo od ukupno 5." Pošto sam slab s frazama "out of", ne znam da li možda hoće reći da uz ovo imam još jedno (to je ono drugo koje sam deautorizirao) od ukupno 5. Nije neki problem, ali čisto da sam ziher. možda netko tko ima više od jednog računala da samopogleda kako je to kod njega. Možda se to negdje i može pogledati (imam mobile.me uslugu), gdje su recimo imena računala nabrojana.
Eto, hvala na odgovorima i trudu.
Screen_shot_2010_10_11_at_20.png
Tema zaključana.
11.10.2010 | 22:03
Imaš autorizirano samo jedno računalo od mogućih 5. To uključeno je to jedno.
Tema zaključana.
12.10.2010 | 00:41
Ja imam ovako:
Screen_shot_2010_10_11_at_23.png
Tema zaključana.
12.10.2010 | 00:44
I, očito sam gotov s ovim accountom:unsure: Šta dalje; novi account?
Tema zaključana.
12.10.2010 | 01:08
boriskr je napisao:
Šta dalje?

Deauthorize.
Tema zaključana.
12.10.2010 | 08:53
Hvala na odgovorima. Ipak sam deautorizirao ono drugo racunalo.
Tema zaključana.
12.10.2010 | 10:27
boriskr je napisao:
I, očito sam gotov s ovim accountom:unsure: Šta dalje; novi account?

Ako imaš svih 5 kompova i dalje u upotrebi, to je to. Ako su pak neke od tih autorizacija stari kompovi i/ili sistemi koje si pregazio, samo napravi u svom accountu refresh ili restore, ne sjećam se više kako se zove. Poslije toga samo ponovno autoriziraš one kompove koje koristiš i miran si.
Tema zaključana.
12.10.2010 | 12:21
Vanjuška je napisao:
Ako su pak neke od tih autorizacija stari kompovi i/ili sistemi koje si pregazio, samo napravi u svom accountu refresh ili restore, ne sjećam se više kako se zove.

Deauthorize All Computers — to možeš napraviti samo jednom u 12 mjeseci. Logiraš se u iTunes Store, ideš na Account i tamo odabereš tu opciju. Gumb se ne pojavljuje ukoliko je autorizirano manje od 5 računala ili ako je opcija već korištena u zadnjih 12 mjeseci.
Tema zaključana.
12.10.2010 | 12:57
Znači, deauthorize all computers; i authorize samo one koje koristim. Da li autoriziram i one koji nisu kod mene ali sam ih home sheringom autorizirao ili ću ih opet na isti način autorizirati?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava