iMac 27 se sam budi !?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iMac 27 se sam budi !?

26.10.2010 | 17:20
Ujutro kad sam dosao do iMaca on je vec radio mada sam bio siguran da sam ga sinoć ostavio u Sleep modu, ponovo ga stavljm u sleep mod i popodne kad se vracam kući nalazim ga opet ukljucenog !!???
Čudno mi je i to šta je bio i uključen monitor ( sam se nakon nekog vremena isključuje radi uštede energ. valjda inače ako se ništa ne takne neko vrijeme) a sad je bio uključen cijelo vrijeme!??

Da li je netko imao sličnih iskustava ili šta bi to moglo biti ?

Hvala!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
26.10.2010 | 17:49
Ili si uključio automatsko buđenje u zadano vrijeme ili ima wake-over-Ethernet, pa ga nešto aktivira - ili ga pak budi neka USB perfierija - često to može napraviti neispravan USB uređaj.
Tema zaključana.
26.10.2010 | 19:38
I još nešto ! A to mi se već dogodilo dosta puta, kad stavim u slip i ugasim lampu za radni stol komp se sam upali. Ponekad i kad upalim ili ugasim zinu lampu udaljenu oko metar i pol od kompa. Pretpostavljam da iskrenje prekidaća to izaziva, ali to mi nije predstavljalo problem, pa nisam to ni iznosio kao takav.
Tema zaključana.
26.10.2010 | 21:34
Ili si stavio neki softver koji mu ne da zaspati.
Tema zaključana.
27.10.2010 | 00:56
Hvala na odgovorima, no, mene muči problem taj što i kad se Mac uključi, zašto se monitor ne ugasi, već ostaje raditi cijelo vrijeme ?
Tema zaključana.
27.10.2010 | 01:12
Puno mogućnosti. Prvo mi pada na pamet:

- neispravan bežični miš/tipkovnica
- poremećene energy saving prefs (pokušaj isključiti gašenje monitora pa rebootati, pa ponovno uključiti)
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava