Password
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Password

27.10.2010 | 13:21
Isprika unaprijed ako se o ovom vec pisalo, nisam vidio

Dakle, imam Snow Leopard i ide mi na zivce sto kad mi ekran ode u sleep trebam svaki put upisivati lozinku kad ga zelim probuditi. Ok kad bas komp ode u sleep pa ga dizes, ali ovo... Ako se ne varam to se moglo iskljuciti na Leopardu. Moze li se to nekako srediti i u Snow Leopardu? U System Preferences-ima vise nema te opcije

Isto tko, ima neki nacin da... Ako mi je komp bio u sleepu i odlucim ga ugasiti, moze li se to nekao izvesti a da se ne moram svaki put prvo ulogirati pa onda gasiti

Hvala!
Tema zaključana.
27.10.2010 | 14:24
Pogledaj prvu opciju u Security preference paneu u General tabu.
Nažalost Snow Leopard više ne radi razliku od sleepa i screen sleepa, ali možda ti to nije bitno.
Tema zaključana.
27.10.2010 | 15:22
Da, mene upravo to i živcira, jer ne želim maknuti password kad komp budim, vec samo kad se ekran budi. Ako maknem ovu prvu opciju u Security preference panelu u General tabu, više mi ne traži passward ni kad se komp budi. Pa sam mislio da možda ima neki program za to ili neka fora preko Terminala ili sl.
Tema zaključana.
27.10.2010 | 16:27
Skuzios am ovu razliku tek nakon što si postavio pitanje jer mi je sleep na ekranu namješten na pristojnih 10 minuta pa nisam naletio na problem...Mozda da jednostavno prilagodiš taj timeout na duži period jer ako ga prečesto trebaš buditi mislim da ti je postavljen na premalu vrijednost.
Tema zaključana.
27.10.2010 | 23:48
Naravno. Iako, nije da je meni to stalno problem... Cisto me zanimalo moze i se to kako iskljuciti. Inace mi i je timer namjesten na 15 min i nije da ga cesto trebam buditi. Ali jucer sam vidio kod frenda da on ne treba loziknu za ekran pa sam se sjetio da ni meni nekad nije trebala i da bi eto... da je opet tako. kao da pisem o necem tuznom

Uglavnom, hvala Riba na savjetima. Naravno, ako netko zna neku foru kako ovo sredit, super. Kao i za ono da se komp moze ugasiti iz sleepa bez da se ulogiravas
Tema zaključana.
28.10.2010 | 00:25
Jel ovo kako pomaze?

Tema zaključana.
28.10.2010 | 10:50
ecvis, to je opcija o kojoj govorimo gore...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava