Kalendar za vise mjeseci?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kalendar za vise mjeseci?

03.12.2010 | 23:53
Trazim vec neko vrijeme ali bezuspjesno nekakvu aplikaciju ili jos bolje widget koji mi moze istovremeno prikazati vise od jednog mjeseca. Ono kao na zidnim kalendarima da imam tekuci mjesec, jedan prije i jedan poslije. Jel koristi netko nesto slicno? Ne trebaju mi nikakve napredne opcije, eventualno da selektiram 2 datuma i da mi on kaze koliko je dana izmedju, ali nije ni to bitno.
Tema zaključana.
04.12.2010 | 00:10
http://www.rainlendar.net/cms/index.php

"Can I display multiple calendars at the same time?
The Shadow4 skin includes windows that can display 2 months (Dual Calendar), the whole year (Year Calendar) or any number of months you want (Grid Calendar). You can enable them from Options-->Skins-->Advanced (Open the tree control and copy the windows from the available side to the active side).

If you want more freedom you can just move as many calendar windows to the active side as you like. Note that you need to go to the skin window's settings and change the "Visible month" variable to match the month you want to see in the calendar (+1 = next month, -1 is previous month, ...). Otherwise all the calendars will show the current month."
Tema zaključana.
04.12.2010 | 00:11
TinyCal?
Tema zaključana.
04.12.2010 | 13:14
Djipi thnx, to je otprilike to sto mi treba!!
Tema zaključana.
05.12.2010 | 13:02
Možeš to imati i u iCalu koji je već na računalu.
Prozor u kojem je prikazan Mini-Month potegneš prema gore da ti prikaže tri mjeseca, a prvi mjesec vratiš za jedan unazad.
Bez instaliranja dodatnog programa!
Tema zaključana.
05.12.2010 | 15:02
joskocurkovic je napisao:
Možeš to imati i u iCalu koji je već na računalu.
Prozor u kojem je prikazan Mini-Month potegneš prema gore da ti prikaže tri mjeseca, a prvi mjesec vratiš za jedan unazad.
Bez instaliranja dodatnog programa!

Ma ne vjerujem!!!!
Kao sto je netko nedavno napisao, problem s Macom je to sto je prejednostavan! Sto je najgore koristim iCal ali jednostavno nisam nikada probao potegnut taj glupi prozorcek nego sam kopao po opcijama.
Hvala!!
Tema zaključana.
05.12.2010 | 19:01
Da. To je i moj problem. Navikao sam razmišljati komplicirano.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava