OS X sam pobrisao Windowse
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

OS X sam pobrisao Windowse

05.12.2010 | 17:53
Vec neko vrijeme primjecujem da mi nestaju fajlovi sa Windows particije. Naime na Windows particiji su mi bili folderi sa samplovima ritam masina i u nekim projektima bi mi pokazivalo da ti samplovi fale (ako bi ih koristio). Kad bi isao provjerit sto se desava vidio bi da je cijeli folder gdje se taj fajl nalazio prazan. I tako par puta. Pred 2-3 dana idem potraziti neke samplove i vidim da mi je WinXP disk PRAZAN. Nestalo sve.

Znam da nisam nista brisao. Cudno. Imam sve te samplove bekapirane na externom disku tako da nisam nista izgubio, a windowse sam koristio mozda 6x na godinu. Zanima me ima li jos takvih slucajeva i ako netko zna sto se tu desilo?
Tema zaključana.
05.12.2010 | 18:58
Virus. Odnosno, worm (crv), da budem precizniji. Na Windowsima.
Ako windowse nisi pokretao u periodu otkad su zadnji put fajlovi viđeni tamo pa do kad si skužio da ih nema, onda je puno manje vjerojatna mogućnost da imaš isti problem na OS X (ali onda bi trebao primjetiti nestajanje fajli i na HFS+ particiji) ili još manje vjerojatna da ti disk otkazuje i gubi zapise upravo na mjestu gdje je zapisan sadržaj direktorija koji ti nestaje.

Što kaže količina slobodnog prostora na windows particiji? Da li je ista kao i prije ili je veća za veličinu izbrisanih fajli?
Tema zaključana.
05.12.2010 | 19:15
Nazalost ne mogu ti to reci jer samq vec restorao (spojio) particiju preko bootcampa. Nisam gledao nista nego sam samo hladno odustao od windowsa i vratio sve nazad.

Na HFS+ particiji nista nije nestalo. Malo cu testirati disk sad ...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava