Kratak sam sa Hardom !!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kratak sam sa Hardom !!!

21.01.2011 | 11:30
Ciao ljudi, imam Mac Book Pro 13', i 160 GB hard disc, imam jos samo 6 GB slobodnih, zna li netko od vas koliko bi me kostao novi hard od puno vise memorije i dali mi netko od vas zna na novo sve to instalirat, er nisam nikada reinstalirao OS

Hvala, iz Umaga sam pa ako je netko u blizini.
Tema zaključana.
21.01.2011 | 11:39
Na tvom mjestu bi napravio sljedeće - kupio vanjski eksterni hard disk od 500GB (cijena je oko 500njak kuna), ali pritom obavezno provjeriti da je interface koji koristi eksterno kućište SATA (vjerojatno su svi takvi). Onda spoji taj vanjski disk na Maca i sa Carbon Copy Clonerom napravi kopiju kompletnog starog diska na novi. Nakon što je kopiranje završeno, provjeri da je sve ok tako što ćeš podignuti sistem sa tog eksternog diska. Ako sve prođe, samo zamijeniš diskove, taj iz eksternog kućišta staviš unutra, a ovog iz MacBooka u kućište i radiš dalje kao da se ništa nije dogodilo. Za prostupak zamjene diska pogledaj na www.ifixit.com.
Tema zaključana.
21.01.2011 | 12:34
hvala lijepa za sada, javim ti kako bude sve proslo.
Tema zaključana.
21.01.2011 | 13:01
Može, ako me sjećanje ne vara, mislim da je na tom modelu bilo trivijalno doći do hard diska (nalazi se ispod baterije?)
Tema zaključana.
21.01.2011 | 18:31
ne, pored baterije mislim da je
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava