Sleep mod.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Sleep mod.

05.05.2011 | 19:30
Zašto u sleep -u CPu skoći na 100%. Gdje mogu vidjeti (valjda bum znal odgonetnuti) što se događa.
Čim se probudi iz sleepa, CPU pada na neki mali postotak (1-2%). Da li je to normalno ili nije? Hvala.
MBP, 6.2, 10.6.5
Tema zaključana.
05.05.2011 | 21:17
Ako je CPU aktivan, onda Mac nije u sleepu. Nešto mu ne da otići u sleep.
Tema zaključana.
06.05.2011 | 00:55
Je, baš me zanima kako možeš vidjeti zauzeće CPUa kad je u sleepu? Zar ne bi u sleepu računalo trebalo spavat, a ekran biti crn?
Tema zaključana.
06.05.2011 | 09:02
Sank, i mene to zanima !
Tema zaključana.
06.05.2011 | 09:25
Khm, naravno da je ekran ugašen.
Znaći, spustim poklopac i komp bi trebal otići u sleep, valjda i ode jer ona LED-ica "diše" na kompu. Kad otvorim poklopac (lid) i upalim iStat, on mi u gornjem dijelu (grafu) pokazuje da je baš malo prije pao sa 100% na 1%. Activity monitor ne prikazuje tih 100%. Malo me zbunjuje. Možda iStat uopće ne prati stanje kompa kad je on u sleep modu ili activity monitor to ne prati.
Biti će da on zamrzne stanje prije zatvaranja poklopca i poćinje prikazivati kad se poklopac otvori.
Tema zaključana.
06.05.2011 | 09:28
Da te nije uhvatila paranoja nakon objave virusa za Mac?
Tema zaključana.
06.05.2011 | 09:49
zabac kaže:
Kad otvorim poklopac (lid) i upalim iStat, on mi u gornjem dijelu (grafu) pokazuje da je baš malo prije pao sa 100% na 1%. Activity monitor ne prikazuje tih 100%. Malo me zbunjuje. Možda iStat uopće ne prati stanje kompa kad je on u sleep modu ili activity monitor to ne prati.

To je samo paranoja... I kod mene je tako, iStat pokazuje CPU aktivnost od nekih procesa prije, znači sa zakašnjenjem (nekad i velikim) kad Activity Monitor pokazuje sve točno, bez zakašnjena, sve u real-timeu...nema razloga za brigu , iStat osim CPU aktivnosti mi ponekad pokazuje i krivi postotak baterije u Magic Mouseu za razliku od postotka u System Preferences gdje pokazuje točno...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava