Screenshot cjelokupnog sadržaja prozora
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Screenshot cjelokupnog sadržaja prozora

17.07.2011 | 15:59
Recimo da imam podosta teksta koji ne stane cijeli u prozor Textmate na ekranu tj. treba scrollat da bi se cijeli pročitao. Postoji li neki način kako bi se mogao napraviti screenshot tog prozora ali da se potom ne treba scrollat već da se dobije slika koja sadrži cjelokupni tekst?
Tema zaključana.
17.07.2011 | 16:09
Hmmm, shift+cmnd+4 snima prozor koji ti odrediš, a shift+cmnd+3 snima kompletan ekran. E sad, ako ti cijeli tekst ne stane u ekran, onda ga nemreš niti snimit u komadu.
No, pada mi na pamet nekaj drugo: probaj doks ići printati (prije toga podesi veličinu fonta i prored da ti sve stane na jedan A4), ali kad ti se otvori print dijalog, onda odaberi PDF pa onda možda kasnije s malo igre s veličinom (koji postotak odabereš) uspiješ sve dobiti na jednoj strani?
Tema zaključana.
17.07.2011 | 19:21
a probat ću kemijat tako. tnx
Tema zaključana.
17.07.2011 | 19:46
To što tebi treba je feature kojeg ima IrfanView na windowsima. Ako ne uspiješ drugačije, digni windoze pa odradi to tako.
Tema zaključana.
17.07.2011 | 20:41
Znaš li kako se točno zove taj feature pa da probam proguglat jel u međuvremenu nešto izašlo za Maca?
Tema zaključana.
17.07.2011 | 20:45
Object capture with auto scroll. Ja ga obično koristim za snimanje web stranice koja se "odupire" vjerodostojnom printanju u PDF.
Tema zaključana.
17.07.2011 | 21:07
Ja obično skinem dva ili tri screen shota i spojim ih u nekom programu.
Tema zaključana.
17.07.2011 | 21:08
derailer.org/paparazzi/ to radi sa web stranicama.
ako kojim slučajem trebaš ss nekog formata koji safari čita (.txt, .log...) - dregni fajl u safari, kopiraj adresu i pejstaj u paparazzi...
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
18.07.2011 | 00:10
Sunrise web browser to lijepo radi na webu, pa uvijek možeš c&p u njega, pa onda napraviti screenshot, a druga opcija je skinuti neki pro-screen-capturer, ima jedan koji skida cijeli desktop u PSD file s layerima, znači radi snap i skrivenih prozora, zaboravio sam mu ime, ali probao sam ga prije par godina i super je radilo...
Tema zaključana.
18.07.2011 | 00:17
LittleSnaper.app - mislim da bi moglo biti od pomoci...
Tema zaključana.
18.07.2011 | 13:38
Koristim Goggle chrome i imam instaliran extension "Screen Capture (by Google)", super radi, ima sve šta treba, samo ne sprema file u psd.
Tema zaključana.
18.07.2011 | 14:25
dpasaric kaže:
Sunrise web browser to lijepo radi na webu, pa uvijek možeš c&p u njega, pa onda napraviti screenshot, a druga opcija je skinuti neki pro-screen-capturer, ima jedan koji skida cijeli desktop u PSD file s layerima, znači radi snap i skrivenih prozora, zaboravio sam mu ime, ali probao sam ga prije par godina i super je radilo...

layersapp.com/
Tema zaključana.
18.07.2011 | 18:14
može i tako da otvoriš tekst u firefoxu i onda sa "screengrab" plug-inom sejvaš stranicu kao png (jpg, whatever). sejva ti cijeli content. radi provjereno. koristim to vrlo često.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava