"Bježanje" prozora otvorene aplikacije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

"Bježanje" prozora otvorene aplikacije

03.08.2011 | 12:43
Dobit ću slom živaca ukoliko ne riješim ovu glupost.
Naime, kad otvorim prozor bilo koje aplikacije (internet, e-mail...) i šetajući po njoj mišem, odjednom mi pobjegne s ekrana u gornji kut, pa moram opet na nju kliknuti da se vrati na ekran.
Ne znam u čemu je caka, ali to me već izluđuje, a ne znam kako to fiksirati na ekranu. Prije mi to nije radilo, da li sam ja nešto nehotice poremetila, nemam pojma?!
Molim pomoć
Tema zaključana.
03.08.2011 | 14:34
Kako ti to "pobjegne"? Kao - prozor se premjesti sam od sebe, ili kao - nehotice uključiš Exposé pa se prozori "razbježe" (ali imaš samo jedan pa to percipiraš kao da pobjegne u kut)?

Ako je ovo prvo - da nemaš slučajno Better Touch Tool ili neki sličan alat za trackpad ili magic mouse pa možda slučajno okidaš gestu za sklanjanje prozora, ili tako nešto?
Tema zaključana.
03.08.2011 | 17:35
Ma nemam ti ja pojma o čemu govoriš. Npr. sad sam na ovoj stranici, nešto radim mišem i odjednom ode prozor u gornji lijevi kut. Kad ga dotaknem vrati se opet na ekran, ali to živcira i živcira, ne znam što možda ehotice dirnem
Tema zaključana.
03.08.2011 | 20:13
Ka što ti je Smajo rekao odi: Jabuka/System Preferences/Expose &../ i pogasi Active Scren Coreners, a zatim provjeri isto mjesto ali Keyboard and Mouse i pod Mouse provjeri koja tipa sa miša te "baca" i expose mode, pa je ugasi.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava