Problem "sound device not found"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem "sound device not found"

29.11.2011 | 19:20
Pozdrav!

Nakon što sam napravio update na itunes. Sutra dan kad sam upalio računalo nije mi radio zvuk uopće. U sistem preferences-u kada se klikne na ikonicu sound piše "sound device not found" . Ali što mi je najčudnije je to kada restartiram računalo sve opet radi i tako već par dana isto ???? hvala !!
Tema zaključana.
29.11.2011 | 19:53
Pretpostavljam da imaš Windowse, a ne Mac.
Tema zaključana.
29.11.2011 | 20:44
Me ne imam imac 21.5" ,osx lion 10.7.2 kojega sam kupio ima 15 dana ! ali kada se tokom dana ponovno pali i gasi računalo sve bude ok ! a čitao sam malo danas na forumu tamo na stranici discussions.apple.com/thread/1736638?start=30&tstart=0 i dosta se ovakvih problema može naći da ljude muči?
Tema zaključana.
29.11.2011 | 20:58
Pa zar ti novi iMacovi stvarno imaju toliko problema?! Strašno.

Probaj ovako, skini si Onyx za Lion ( pagesperso-orange.fr/joel.barriere/dl/107/OnyX.dmg ), besplatan utility za čišćenje i rihtanje sistema, ali treba paziti da se ne pretjera .

Kad pokreneš Onyx "canceliraj" smart skeniranje i ono drugo nešto, pa odi na "Maintenance" tu klikni na "Execute" za Permissions. Nakon što to završi odi na "Cleaning". Pod "System" odznači sve osim "Audio components" i klik na Execute. Nakon što završi nemoj restartat ili gasit komp, već odi na "User" tab, tu odznači sve osim "Audio Units" i klik na Execute. Sad restartaj komp, pa da vidimo jel pomoglo.
Tema zaključana.
29.11.2011 | 22:09
Hvala puno !!pokušat ću pozdrav !!!
Tema zaključana.
30.11.2011 | 01:34
probaj i ovo..ja sam tako resio zvuk kad sam probao Liona na fireware hard-u.....i posle restarta,sve radi normalno...ipak sam ostao bar za sada na Snow....
Mac.....Edit /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.audio.coreaudiod.plist, look for keepalive word and change the following <false/> to <true/>
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava