molim pomoć....hitno mi je
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

molim pomoć....hitno mi je

17.02.2012 | 20:50
imam hrpu mailova i sad je problem ovaj

kako da sve to zajedno zapakujem i napravim export ali tako da bi mogao poslije na naovo računalo mogao napraviti inport a da mi sve ostane složeno kako je sada i da su svi prilozi unutar svakog maila.

usput prelazim sa 10.6.8 na Lion a

molim savjet uz napomenu da mi je hitno potreban taj savjet, (nađem import ali ne i export )

unaprijed Hvala
Tema zaključana.
17.02.2012 | 20:54
Svi Mail.app mailovi su ti u ~/Library/Mail, pa samo iskopiraj taj direktorij na sigurno mjesto. Zar ces raditi cistu instalaciju kada se bojis gubitka mailova?
Tema zaključana.
17.02.2012 | 21:03
stvar je ovakva:
ikopirao sam /Library/mail i to mi je sve na hrpi, ali uzimam drugi lap i to tako da moj ide pod račun.....na drugom je Lion a ja sam na 10.6.8.

Strahujem d aće prilikom ubacivanja tog kopiranog foldera biti izgubljenih stvari, jer se priča da se to zna dešavati unutar istog OS ali ako nije istra verzija maila.Navodno da postoji način kako napraviti export kojim se eliminiraju ti problemi.
Tema zaključana.
17.02.2012 | 21:11
Desni klik (ili ctrl klik) na mailbox i odaberi export
Tema zaključana.
17.02.2012 | 21:17
hvala , sad probam
Tema zaključana.
17.02.2012 | 21:17
Nebi trebalo imati problema. Ja sam tako vratio s Liona na SL.
Tema zaključana.
17.02.2012 | 21:21
ova akcija mi ne prolazi , opet nemam export
Tema zaključana.
17.02.2012 | 21:24
Jzelko,,,sad si me tek zainteresirao.....koji je razlog da si se vratio na SL...ja sam sad na njemu i nagovorili me da idem na Lion...pa te molim za razloge povratka...
Tema zaključana.
17.02.2012 | 22:19
Da li SL radi? Radi! onda nemoj ništa dirati!
Inaće Jzelko jr imao križni put s mislim grafikom i nakon ispipavanja je našao kombinaciju OSX-a koji radi dobro i stabilno.
Tema zaključana.
17.02.2012 | 22:39
da to je zlatno pravilo....dok radi ne diraj......hvala
Tema zaključana.
17.02.2012 | 22:53
Je zabac ima pravo, ali me proglasio juniorom:silly:.Ako ti ne treba preskoći Liona, za sada.
Tema zaključana.
17.02.2012 | 23:54
od kad je izašao , ja se bojim prelaska jer mi SL radi i nemam problema.....ali sam razmišljao da je prošlo već dovoljno vremena i da su dječije bolesti prošle....hvala na savjetu i usvajam ....ostajem gdje jesam i gotovo

hvala
Tema zaključana.
18.02.2012 | 00:12
Zato sam Liona instalirao na vanjski disk sa FW800 i koristim malo njega, malo SL u iMacu. Ko za vraga, više me ne zeza i radi solidno, ali tako ih ostavim, za svaki slučaj. Samo nahranim svinje...
Tema zaključana.
18.02.2012 | 00:29
kolega je stavio Liona na MacBook pro i oduševljen je ....i ot me je ponukalo da i ja to napravim ....ali ako su iskustva takva....bolje mir.......

Obzirom d aimam i Mac Pro na kojemu je SL i radi...pomislio sam d an alap stavim Liona i da to malo testiram......ali neznam koliki je problem poslije se vratiti na SL.....egdje sam pročitao da se teško vrača nazad na SL ....neznam više radi čega , mislim d aICloud stvara problem ili ...nisam siguran a nisam previše ni njuškao okolo....ali bolje mir SL će radirti i dalje
Tema zaključana.
18.02.2012 | 00:45
Stavi na drugi disk ili particiju Iskreno, meni je Lion najmrskiji OS do sada, ima hrpu musica i bugova, problema sa 10.7.3 itd. Od 10.4 stvarno ne pamtim ovakav fušeraj po pitanju OS-a.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava