Da se i ja malo pohvalim.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Da se i ja malo pohvalim.

10.09.2010 | 21:19
Danas kupio MBP 15" 2.4 i5.
E sad ono vazno, s Tome Machine sa potegao sve sa starog kompa (MBP 15" C2D 2,16). Jedino sto nije radilo je Fan control, Mactracker i CS4. Prvo dvoje sam obrisal jer mi ne treba, a sa CS4 sam se malo zezal i uspjelo je (treba obrisati neki folder i onda radi).
Ovo s TM nisam ocekivao.
Inace komp je bozanstven, ekran je ono kaj me odusevljava. Ono kaj me ne veseli je tipkovnica, tvrdja je nego na starome i crne tipke mi nisu nesto. Ali sto je tu je. Ostalo je odlicno. Cak je i ikone postavil na isto mjesto.
Druga stvar je kak sam zeni slozil stari komo. Novi user i gotovo. LOL
Tema zaključana.
10.09.2010 | 21:54
Čestitam.

Kako to misliš - crne tipke ti nisu nešto? Znači prije si imao MBP sa srebrnim tipkama? Za njih općenito kažu da su imali šit tipkovnice, a ove nove (crne) su, kažu, bolje.
Tema zaključana.
10.09.2010 | 22:40
Naime, u polumraku na onima srebrnima su se vidjela slova i kad nije bilo upaljeno osvjetljenje tipkovnice, na ovima mora biti upaljeno jer se ništ ne vidi. O tome sam mislio kad sam prićao o boji. I ova je dosta tvrđa od one stare. Sjajni ekran mi za sada ne smeta, bum videl po danu kak se ponasa u mojim uvjetima.
I jos nekaj, nadogradnja softwarea je bila teška preko 1GB.
E da, hvala na čestitkama smayoo.
Tema zaključana.
11.09.2010 | 00:02
Meni je srebrna tastatura katastrofa, i po osjećaju a i srebrna pozadina sa osvjetljenim znakovima pri slabom svijetlu se uopće ne vidi. Crnu sam probao i osjetno mi je bolja...no, ukusi i tako to...
Tema zaključana.
13.09.2010 | 09:59
Cestitke Zabac

Taj tvoj model mi je slijedeci comp, pa mi je bas drago da si full zadovoljan

Enjoy
Tema zaključana.
13.09.2010 | 10:32
Čestitke i od mene, zabac

Mene moj MBP 17'' 2.4, za sada dobro služi i sa srebrnom tipkovnicom... Isto tako bih volio ili 17'' i7 ili 15'' i5... Još nisam donio odluku što mi je bolje...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
Page Speed 0.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO