Windows Media Player - problem sa zvukom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Windows Media Player - problem sa zvukom

23.01.2009 | 20:25
imam problem s zvukom,na podesavanju mi pise da nema uredjaja,koristim windows media player,kako da to rijesim?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
23.01.2009 | 21:05
Po x-ti put ovdje... da bi ti netko mogao pomoći, moraš ti nama pomoći da ti pomognemo.

"Auto mi ne pali, što je?", kužiš...

Dakle, reci o kojem se stroju radi, koja verzija operativnog sustava, kakvu datoteku pokušavaš prikazati?

No, ono što moraš znati je da je malo tko ikada na Macu koristio Windows Media Player, a od kada ga je i sam Microsoft napustio, pitanje je da li uopće radi na novijim sistemima.

Čovjek iz Windows Media Player tima mi je osobno rekao da je Mac verzija tog playera toliko loša, da je teško naći pravu usporedbu... možda loša kao Windowsi Millennium...

Zaboravi to smeće i pogledaj sadržaj na neki drugi način. Za početak probaj Flip4Mac ili Perian.
Tema zaključana.
23.01.2009 | 21:12
hvala ti,odmah cu skinuti ovo sto si predlozio
Tema zaključana.
23.01.2009 | 21:39
Iskreno nisam imao pojma da postoji WMP za Maca? Stvarno ne znam zasto bi to netko koristio?
BTW Tema je u Hardveru
Tema zaključana.
23.01.2009 | 21:42
i ja mislim da je problem u hardveru!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
23.01.2009 | 21:52
MoschuS je napisao:
Iskreno nisam imao pojma da postoji WMP za Maca? Stvarno ne znam zasto bi to netko koristio?
BTW Tema je u Hardveru

Evo, više nije!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
23.01.2009 | 21:55
jerko je napisao:
i ja mislim da je problem u hardveru!

Kako to misliš? Za početak - reci nam da li imaš zvuk na Macu kada pritiskaš tipke glasnije/tiše!
Tema zaključana.
23.01.2009 | 22:40
Problem je i u solarnom zracenju ali nam za pocetak stvarno moras reci o kojem stroju se radi i kojem OSu. Ako ne znas kako, odes gore desno na jabucicu pa "about this mac" i prepisi sto pise. Da li se opce radi o Apple stroju?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava