DJVU
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

DJVU

24.02.2009 | 14:50
Imam par knjiga u tom nesretnom formatu i nemam pojma kako ih pretvoriti u nešto pametnije. Našao sam par preglednika za mac, ali nijedan nema opciju print to pdf ili bilo što takvo.
Pa ako netko nađe neki pretvarač ili bilo što, neka mi javi
Unaprijed hvala
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
24.02.2009 | 18:12
Pazi, ako ima opciju "Print", onda vjerojatno radi i sistemski dialog koji nudi snimanje onoga što bi otišlo na printer u PDF format. Provjeri prvo to, možda imaš sreće...
Tema zaključana.
24.02.2009 | 18:47
Nevjerojatno, ali kada upišem "djvu save as pdf osx" na www.google.com, ispadne mi gomila linkova baš na rješenje za taj problem :>
Tema zaključana.
25.02.2009 | 15:14
Breed je napisao:
Nevjerojatno, ali kada upišem "djvu save as pdf osx" na www.google.com, ispadne mi gomila linkova baš na rješenje za taj problem :>

Ne, ispadne ti gomila linkova na stranice gdje se ljudi susreću s istim problemom (nefunkcioniranje opcije print kod standardnih djvu preglednika).

Na kraju sam riješio problem preko pc-ja i blaženog Irfana. Šteta što nema tako nešto univerzalno za mac.
Tema zaključana.
26.02.2009 | 19:12
Ts, ts, ts... Kako ne shvaćaš? To je zato što Mac desničarska elita raspolaže ultraskupim grafičkim paketima koji sve to mogu lijevom nogom dok usput još mute smjesu za palačinke. I onda se čude kad netko iskaže potrebu za app-om koji treba raditi samo takve stvari, a pri tom ne treba i stostruko veća funkcionalnost kreativnih grafičkih poslova...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava