sta mislite o novome safariju?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

sta mislite o novome safariju?

28.02.2009 | 08:16
Skinuo sam ga prije neki dan,i mogu reci da sam odusevljen.kakvi su vasi utisci?
Tema zaključana.
28.02.2009 | 09:17
pol moje firme ga je skinulo valjda istu minutu kad je objavljen i sad cvile jer je, navodno, prepun bugova i stalno im nesto smeta: te ne mogu se naviknut na tabove skroz gore, te spor je, te ovo te ono...

tako da cu ja jos malo pricekati
Tema zaključana.
28.02.2009 | 16:21
i ja ga koristim i nisam još našel ni jedan bug, a brži je od trojke, definitvno. Jedini bug koji smo skužilije na tigeru, ctrl+tab ponekad hoće, ponekad neće šetat kroz tabove. Ali, na leu zasad nijedan problem nisam uočil. Ne znam, možda sam ja izrazito nezahtjevan korisnik?
A da su tabovi gore, jesu, ali to je jedno od poboljšanaj u svrhu raščišćavanja izgleda.... No, sto ljudi, sto ćudi....
Tema zaključana.
28.02.2009 | 16:21
Da, još samo jedna: oduvijek su radnici razbijali nove strojeve .....
Tema zaključana.
03.03.2009 | 13:25
Ja sam u konacnici zadovoljan. Tu i tamo naletim na neki bug, ali nadam se da ce se to ubrzo rijesit...
Volim isprobavat Beta programe te se zato ne ljutim ako naletim na neke nedostatke...
Tema zaključana.
  • antemati
  • Posjetitelj
03.03.2009 | 13:38
koristim ga tjedan dana na hackintošu ipc
malo mi se nije sviđalo tabovi gore ali navikne se za jedan dan
radi dobro
je da imam malo problema na forumu
neprikaže drugu stranicu na nekoj temi
ako ima više stranica kad se logiram
a dok se nelogiram prikaže sve
može li safari zapamtit otvorene tabove i da sljedeći put kad se diže pita me dali će da ih otvori ili ne
to ima firefox a na safariju nisam skužio to a to mi je super
samo zato bi firefox koristio ali mi je ružan
pa rađe koristim safari
Tema zaključana.
03.03.2009 | 14:11
ja sam vratio tabove dolje, plavi progress bar također. ne mogu bez toga i glupo mi je što to nije opcija u Preferences već to moram u terminalu rješavat.

još se mislim dal da eliminiram top sites, jer kad otvaram novi tab, malo ga sporije otvara baš zbog njih, al s druge strane su mi fora pa nisam načisto...
Tema zaključana.
  • antemati
  • Posjetitelj
03.03.2009 | 14:20
johane može li se font mjenjat u izbornicim bilo safarija ili nekog drugog programa
ili ove strelice u safariju
Tema zaključana.
03.03.2009 | 15:18
ne znam ali mislim da ne
Tema zaključana.
03.03.2009 | 20:22
Novoga koristim dva dana,nema problema a i prijašnji mi je bio OK.
Jedino mi se čini, kao da je trica bila nešto brža.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava