RSS reader
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

RSS reader

26.03.2009 | 18:55
Ekipa, zanima me koji RSS reader koristitite?
Tema zaključana.
  • FraGile
  • Posjetitelj
26.03.2009 | 19:15
NetNewsWire www.newsgator.com/INDIVIDUALS/NETNEWSWIRE/
Dolazi u tri okusa: kroz web, kao softver i kao softver na iPhone-u (ukoliko ti ovo treće nešto znači).
Usto je i besplatan
Tema zaključana.
26.03.2009 | 19:51
Meni je Mail.app ok
Tema zaključana.
26.03.2009 | 20:06
Koristio Viennu dok NetNewsWire nije bio free, sad sam na NNW i generalno sam zadovoljan iako u zadnje vrijeem imam problema sa nekim Youtube feedovima ali mislim da je to vise do njih. Ono sto je meni bilo presudno da predjem sa Vienne je syncanje na vise racunala tako da ono sto markiram kao procitano na poslu imam procitano i kuci i obratno.
Tema zaključana.
26.03.2009 | 20:35
Ja ne koristim nijedan.
Tema zaključana.
26.03.2009 | 20:46
Nisam ni probao druge, mail.app ima super integraciju s safariem, laku se dodaju rss kanali. Ne vidim potrebu za posebnom app.
Tema zaključana.
26.03.2009 | 23:25
Ako se ne varam Mail opce ne javlja kad je feed refreshan sto je ogroman nedostatak jer mi je cijela poanta RSSova da me app obavijesti kad ima nesto novo. Ima i ona opcija da se feed stavi u Inbox ali onda nemam pojma da li mi je dosao mail ili se updateao feed. Jesam li u pravu ili nesto nisam dobro namjestio kad sam to isprobavao?
Tema zaključana.
27.03.2009 | 00:18
System Preferences, General, Dock Unread Count, All Mailboxes.

Meni poanta nije da me RSS obavještava kad ima nešto novo. Ja gledam što je novo kad imam vremena za to. Nisam burzovni mešetar pa da stalno buljim u ticker tape.

Meni je RSS zgodan jer na malo mjesta imam pregled svega novog tako da brzo i jednostavno pregledam i odaberem što me zanima. Npr. na računalu imam RSS feed od dnevnik.hr, a na mobitelu od HAK-a i ADAC-a (koji koristim kad sam na putu u Njemačkoj).
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
27.03.2009 | 00:31
Od cijele te RSS priče meni je najbolji Appleov RSS screen saver!
Tema zaključana.
30.03.2009 | 18:53
Hvala svima na odgovorima, mislim da ću probati sa NNW, baš zato što javlja kad je feed refreshan.

@smayoo, nisam ni ja burzovni mešetar , ali imam sve više siteova koje posjećujem i po tri puta dnevno, pa mi zato ta opcija odgovara.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava