iTunes Store
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes Store

13.04.2009 | 13:35
Pozdrav,
zanimalo bi me da li postoji nacin da otvorim account na americkom iTunes Storeu i da preko njega kupujem?

Naime ja zivim u Italiji i prijavljen sam u talijanski iTunes Store i preko njega uredno kupujem muziku i app za iPhone i sve super. Samo jedini nedostatak je sto nema mogucnos posudbe filmova kao americki. Probao sam otvorit account na americkom, sa laznom adresom, ali s ostalim tocnim podatcima, ali kada sam prijavio kreditnu karticu, javlja mi da je ta kartica vezana za banku u italiji te da mi treba americka kartica.

Da li postoji drugi, a legalni nacin, da iako sam u italiji kupujem muziku, filmove i app preko americkog iTunesa???

Puno hvala
Tema zaključana.
13.04.2009 | 15:27
Legalan nacin sigurno ne. Naime samim time sto dajes laznu adresu radis nesto ilegalno. A ilegalan nacin postoji, ali nemozes koristiti kreditnu karticu vec gift-kartice za itunes iz amerike.
Tema zaključana.
15.05.2009 | 23:35
Hvala, poslusao sam tvoj savjet i "finta" sa Gift Cardom iz Amerike funkcionira odlicno.

Nadam se da se Steve nece naljutit sto sam prijavio svoje prebivaliste u jednom Casinu u Las Vegasu...
Tema zaključana.
17.05.2009 | 00:20
E super, bas mi je drago da sam se uvjerio da radi(do sad to nisam isprobao jer nisam uspio nabaviti gift karticu). btw. Moje prebivaliste je u centru New Yorka.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava