Stalno se otvaraju prozori kao da imam PC :O)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Stalno se otvaraju prozori kao da imam PC :O)

16.04.2009 | 09:30
Bok!

Molim Vas pomozite, ovo traje već pola godine, al sad mi već stvarno ide na ...

Stalno mi se otvarju prozori "Allow ..." nešto, bilo što.

Može li se to ugasiti?

Isto tako se događa sa Safarijem ... dva prozorčića login password, to kliknem "cancel" i vozi dalje, al čim otvorim novu stranicu evo njih.

I opet u programu Mail, već spomenuti prozorčići gore + password za svaki account prije ulaska u mail i pri izlasku poslanog maila.

Unaprijed hvala.
Picture_1-5962b3baa20f93e1e11ac31cc50d15f2.jpg
Prilozi:
Tema zaključana.
16.04.2009 | 09:41
i fotka - problem sa Safarijem
Picture_2-3a9603b8e37a6fcdab9117368d2b0c1d.jpg
Tema zaključana.
16.04.2009 | 10:31
vjetrenjaca je napisao:
Stalno mi se otvarju prozori "Allow ..." nešto, bilo što.

Može li se to ugasiti?

Pročitaj što ti piše u prozoru.
Prva slika pokazuje prozor od Little snitcha, male aplikacije koja se naseli u System prefsima i služi tome da PRESRETNE svaki odlazni poziv s tvog kompa prema internetu - dakle, daje ti kontrolu da znaš kada i koji program želi van, pa ako nisi ti izričito to zatražio, možeš mu zabraniti.

Ono što tebe muči je to što stišćeš allow ili deny, a ne gledaš ostale postavke. Pri vrhu imaš "Once", "Until Quit" (defaultni) ili "Forever". Ako je riječ o programu koji mora i smije na net, samo odaberi "Forever", u stupcu ispod "Any connection" i onda Allow i više te NIKAD neće pitati išta za dotični program. Dakle, dvije razine postavki i jedna razina odlučivanja

Što se tiče druge slike, Safari očito za određenu stranicu ima password i podatke zapisane u tvom Keychainu (mjesto gdje se spremaju razni passovi), pa te traži glavni pass (isti kao za login) da može ući u bazu i povući onaj koji trebaš....

Jesmo se razumjeli?
Tema zaključana.
16.04.2009 | 13:22
S tim da se relativno nedavno ovdje u forumu raspravljalo zasto keychain pocne pitati za password i kako to rijesiti.
Tema zaključana.
16.04.2009 | 21:26
Puno hvala

javit ću rezultate!!
Tema zaključana.
16.04.2009 | 21:41
LJudi hvala,

stvar zaista funkcionira.

hvala!!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica: