Res edit
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Res edit

01.05.2009 | 14:59
Ima li šta slično negdašnjem ResEditu?
Tema zaključana.
01.05.2009 | 16:00
Da i ne.

Interface Builder se sad koristi u svrhu kreiranja korisničkog sućelja na Macu, ali on je malo kompliciranija sorta od ResEdita.

Neke stvari možeš "uništiti" unutar neke aplikacije i bez upotrebe posebnog programa. Desni klik na aplikaciju i Show Package Contents.

I na kraju, ako baš ideš petljati po klasičnim rsrc datotekama kakve koriste neki Carbon programi, kao iTunes, onda možeš koristiti Resourcerer.

Igor
Tema zaključana.
16.07.2009 | 18:27
Pa nisu oni bas normalni. $256 za tako outdated softver koji ne moze ni prikazat fileove u .rsrc-u kako spada nego samo u hex obliku?

Samo je problem sto nema bas neke alternative. Jedini program koji sam uspio pokrenut i nesto s njim napravit je ResFork, ali s njim ne mogu izvuc .png file (iako ga moze prikazat, al na crnoj pozadini, a meni treba s transparentnom bas kako je u .rsrc-u).

Imate kakav prijedlog? Konkretno trebam iz filea /Applications/iTunes.app/Contents/Resources/iTunes.rsrc izvuc .png ikone svih iPoda jer radim jednu iPhone aplikaciju za koju bi mi to jako dobro doslo.
Tema zaključana.
16.07.2009 | 20:59
Možda sam off topic, ali nije li to povreda licencnih prava?
Tema zaključana.
16.07.2009 | 21:07
Mozda i je, ali me to ne dira previse jer se radi o aplikaciji koja se nece distribuirat nego ce ju jedna jedina osoba koristit
Tema zaključana.
16.07.2009 | 23:00
Imate kakav prijedlog? Konkretno trebam iz filea /Applications/iTunes.app/Contents/Resources/iTunes.rsrc izvuc .png ikone svih iPoda jer radim jednu iPhone aplikaciju za koju bi mi to jako dobro doslo.

Stari dobri File Juicer: echoone.com/filejuicer/ Gle... fakat su ikone svih iPoda tamo, baš ih gledam kao PNGove.
Tema zaključana.
17.07.2009 | 00:05
Djipi, ti si moj uzor!!!

Hvala ti do neba, u ravno pola minute sam napravio ono s cim se cijeli prokleti dan patim

Sto je najbolje, nigdje u opisu filejuicera ne vidim da moze iscjedit iz .rsrc-a
Tema zaključana.
17.07.2009 | 21:31
Pa nisu oni bas normalni. $256 za tako outdated softver koji ne moze ni prikazat fileove u .rsrc-u kako spada nego samo u hex obliku?

Mislim da je pojeftinio!

Prije 15 godina bio je $295 ili tako nešto. Čak ga ni ja nemam iako spadam u onu rijetku skupinu ljudi kojima bi ponekad dobro došao.

Igor
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava